Foråret er for alvor kommet, og det fejre Adidas ved, at smide en helt ny og frisk farvevariant af Adidas Predator LZ II fodboldstøvlen på gaden. Vi ser nærmere på den nye farve af Adidas' rovdyr her.

Fodbold har udviklet sig i et hastigt tempo i de seneste år, hvor kontrolstøvlen har gjort et seriøst indtog på støvlemarkedet. Adidas' bud på en kontrolstøvle er Adidas Predator LZ II, der giver fantastiske betingelser for, at slå afgørende afleveringer og tage kontrollen over kampen.

Netop nu har Adidas offentliggjort en frisk ny forårsfarve af Adidas Predator LZ II fodboldstøvlen. En hvid overdel brydes af en orange sål, og sorte og orange detajlefarver. Med de friske og klare farver er det en variant der passer helt perfekt til den årstid vi befinder os i netop nu.

Adidas har sine rødder i Tyskland og tyskere er om nogen kendt for deres nøjagtighed og meget omhyggelige tilgang til det meste. Derfor er et ingen overraskelse, at Adidas Predator LZ II tager udgangspunkt i et hav af nøgletal og statistik, der er blevet kombineret med feedback fra professionelle fodboldspillere som Xavi, Nani, Thomas Müller og Samir Nasri.

Den er god nok. Vi har gemt et par af den nye Adidas Predator LZ II Hvid/Orange til dig. Forudbestil det allerede i dag - kun 1469,-

I gennemsnit har en professionel fodboldspiller mellem 60 og 80 berøringer på bolden i løbet af en kamp, hvilket ikke engang tilsvarer én i minuttet. Derfor er det uhyre vigtigt at bruge hver enkelt berøring med allerstørste omhu for at kontrolle kampen og det Adidas Predator LZ II designet til at hjælpe dig. Overdelen er nemlig beklædt med fem dødbringende zoner, der hver især tjener ét specifikt formål, som gavner dit spil.

Kontrol er nemlig nøgleordet, når det kommer til Adidas Predator LZ og hver en komponent på støvlen er designet til at forbedre netop dette. Vi starter med overdelen, der er en videreudvikling Hybridtouch-materialet, vi blev introduceret til på den første generation. Det sikrer en læderlignende komfort, men har stadig fordelene fra mikrofiber med sig; det vejer meget lidt og giver basis for et skarpt og præcist touch på bolden.

Det væsentligste på støvlen er dog de fem dødbringende zoner, der har lagt navn til støvlen. Disse er indarbejdet i støvlen og bevæger sig i forhold til din fod. Adidas har placeret dem de steder på støvlen, som deres tilknyttede atleter har udvalgt som de zoner, de hyppigst bruger på banen og det er Drive, Pass, Dribble, First Touch og Sweet Spot kommet ud af.

Drive sidder på den øverste del af vristen og er designet til at give din lange afleveringer og skud på mål den ekstra kraft og fornødne præcision, der kan være afgørende for udfaldet. Helt fremme på forfoden sidder First Touch, der er designet med henblik på dine førsteberøringer. Den ekstra friktion som zonen leverer, gør det lettere at lægge bolden helt død, men giver faktisk også ekstra greb, når du dribler.

Den er god nok. Vi har gemt et par af den nye Adidas Predator LZ II Hvid/Orange til dig. Forudbestil det allerede i dag - kun 1469,-

På indersiden sidder Pass-zonen, som især midtbanespillere vil få glæde af. Et område, der er polstret med Memory Foam og en 3D-overfladetekstur, der griber rigtig godt fast i bolden. Pass-zonen stabiliserer dine afleveringer, så du ikke længere skal undskylde dumme boldtab, eller upræcise pasninger. Derudover har zonen også en dæmpende effekt, når du tæmmer bolden, så du vil hurtigt føle, at du er i fuld kontrol.

Når du har set spillere som David Beckham, Luis Nani og Xavi Hernandez krølle frispark over muren og forbi den sprællende målmand, har de brugt den zone, der hedder Sweet Spot. For at give dig de bedste forudsætninger for at påvirke dit spark så meget som muligt, sidder zonen hvor den gør, så du kan gøre førnævnte specialister kunsten efter.

Den sidste zone du finder på Adidas Predator LZ II, er Dribble, der er placeret på ydersiden. Den er designet med henblik på at give dig fuld kontrol over dine driblinger, men giver også mere greb i bolden, når du forsøger dig med et lumsk spark med ydersiden af foden.

På undersiden af støvlen krones Adidas' teknologiske mesterværk med en ydersål, der efterhånden er blevet synonym med mærket selv, men også med kvalitet; nemlig Sprintframe. En letvægtssål, der med stor fleksibilitet sikrer maksimal kraftudnyttelse. Knopsystemet der assisterer sålen kender vi fra Adidas F50 Adizero og de triangulære knopper er blevet en favorit blandt kendere, hor greb og acceleration er selvfølger.

Den er god nok. Vi har gemt et par af den nye Adidas Predator LZ II Hvid/Orange til dig. Forudbestil det allerede i dag - kun 1469,-

Men hvor hurtig bliver du så med al den teknologi? Det er slut med at gætte sig frem, for støvlen er naturligvis kompatibel med Adidas miCoach. Så nu kan du i stil med de professionelle måle dine data under træning og kamp og se hvor langt du løber, hvor hurtigt du løber og meget mere.

Vi glæder os allerede til, at se hvordan den nye farvevariant af Adidas Predator LZ II bliver modtaget. Vi har store forventninger til, at de bedste Predator-spillere hurtigt vil tage farven til sig.

Her hos Unisport er vi rigtig begejstrede for den nye farve af Adidas Predator LZ II fodboldstøvlen, men vi er også rigtig interesseret i, at høre hvad din mening er om den? Smid en bemærkning her i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.