Adidas Nitrocharge 1.0 - slid dig til sejren i grøn og orange

Adidas er i gavehumør i øjeblikket. Nu kan vi også løfte sløret for en helt ny farve af den ultimative fodboldstøvle til spilleren der aldrig giver op; Adidas Nitrocharge 1.0.

Med en skarp kombination af grøn og orange får Adidas Nitrocharge fodboldstøvlen et helt nyt udtryk. Den grønne farve der er valgt til denne fodboldstøvle, har vi ikke set før på andre fodboldstøvler, så vi er spændte på, at se hvordan den bliver modtaget. Vores forventninger er rigtig høje.

Selv om det er første gang at vi ser denne nuance af grøn på en fodboldstøvle, så har vi en gang tidligere set en grøn farvevariant af Adidas Nitrocharge 1.0. Det var en stor succes da den første grønne Nitrocharge kom ud, så hvorfor skulle det ikke også være tilfældet denne gang?

Fodboldstøvlen der er målrettet holdets hårdtarbejdende motor har fået en elegant og dynamisk farveopdatering i kombinationen af grøn og orange. Dermed fremstår fodboldstøvlen både bestemt og selvsikker, men samtidig med en stor elegance.

Bare rolig, der er også et par til dig. Den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Grøn/Orange kan forudbestilles - kun 1444,-

Adidas Nitrocharge 1.0 er lavet til 'The Engine', der er en spiller, der Adidas udfra mange analyser har defineret som en, der løber meget i alle kampens 90 minutter. Det er også en spiller der bestemt ikke går af vejen for en rigtig god solid tackling.

Derfor har Adidas også valgt at udstyre Nitrocharge med ekstra beskyttelse særligt omkring hælen, hvor man normalt er ekstra udsat i tacklinger bagfra. Helt konkret har tyskerne lagt et par polstrede puder i hælen på støvlen, og Adidas har samtidig hævet hælen en anelse.

Adidas Nitrocharge 1.0 er som bekendt tyskernes nyeste silo, og mest opsigtsvækkende er den nyskabende Energysling. Den har til opgave at låse foden fast og yde støtte, når der skal laves retningsskift og accelerationer. På den måde kan du reagere og agere hurtigere på banen, uden at energi går til spilde.

En ikke hel uvæsentlig del af en fodboldstøvle er overdelsmaterialet, og der har Adidas på ingen måde sovet i timen. Tyskerne har været en tur i laberatoriet for at finde det utrolig lækre Hybrid Touch-materiale frem. Det er et syntetisk materiale, der kombinerer fordelene fra naturligt læder med fordelene fra mikrofiber. Det sikrer en god komfort og et blødt, naturligt touch på bolden, men det udvider sig ikke lige så meget som læder, og så optager det ikke nær så meget vand.

Yderligere har Adidas syet overdelen sådan, at der skabes en række små puder, der har en dæmpende effekt og som også beskytter foden i tacklinger, hvilket Adidas virker til at være meget optagede af med den nye Nitrocharge. Og det er ganske givet også noget som midtbaneprofilen vil sætte stor pris på i de ubarmhjertige tacklinger inde på midten af banen.

Bare rolig, der er også et par til dig. Den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Grøn/Orange kan forudbestilles - kun 1444,-

Ydersålen på Nitrocharge er Adidas' velkendte sprintframe. Dog er alt ikke helt som det plejer, da tyskerne til Nitrocharge har valgt at fifle lidt og har tilføjet den helt nye Energypulse-teknologi. Formålet er også her at sikre mere energi i ens afsæt, så man igennem hele kampen kan diktere spillet som en ægte holdmotor og ikke lade den værdifulde energi gå til spilde.

En vigtig forudsætning for at kunne levere en god præstation på banen er naturligvis, at man rent faktisk kan stå fast på banen. Her har Adidas valgt at holde sig til deres Traxion 2.0-knopsystem. Det baserer sig på triangulære knopper, der er placeret strategisk i forhold til deres formål. Hver især har de en opgave, hvad end det er acceleration, retningsskift eller nedbremsning.

Med denne spændende nye farveopdatering til Adidas midtbanestøvle har du chancen for, at lave den afgørende tackling eller slå den afgørende aflevering med god stil på fødderne.

Vi er rigtig begejstrede for den nye farve af Adidas Nitrocharge 1.0, men hvad er din mening om fodboldstøvlen? Fortæl os din mening her i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.