Weekendens støvlespots: Primeknit og nye Nike farver

Weekendens støvlespots er klar, og det var i høj grad de mange flotte nye farver af Nikes fodboldstøvler der kom i fokus. Og nå ja, så var der jo noget med et par fodboldstøvler der var lavet af garn.

Arturo Vidal (Juventus) - Nike Mercurial Vapor IX Den chilenske midtbanespiller er fast mand i Mercurial fodboldstøvler, og der var derfor også helt ventet at han skiftede over til den nye gule Nike Mercurial FF 06M fodboldstøvle til weekendens kamp i Genoa. Med en scoring i slutminutterne kunne Vidal og resten af Juventus mandskabet tage tre point med hjem til Torino.

Gareth Bale (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero 4. Generation Vi har vist Gareth Bale og hans gamle Adizero fodboldstøvler nogle gange. Men se godt på dette billede, for det er nok sidste gang at Bale spiller i denne fodboldstøvle. Den vanvittige Adidas Adizero Crazylight er netop blevet offentliggjort, og når Real møder Schalke i morgen på Bernabeau bliver det også Crazylight som Bale har på fødderne. Læs nyheden om Adidas Adizero Crazylight her.

Mario Götze (Bayern München) - Nike Mercurial Vapor IX Det er allerede offentliggjort at Mario Götzes dage i Nike Mercurial Vapor fodboldstøvler er talte. Så snart at den nye Nike Magista Obra fodboldstøvle kommer, så skifter Götze til denne. Men indtil da vil han fortsat være, at finde i Vapor fodboldstøvler, og til weekendens kamp mod Leverkusen var Götze, at finde i den friske nye gule variant af Nikes speedstøvle.

Daniel Koseler (Schalke 04 U19) - miAdidas Adipure 11Pro II Da Schalke 04s U19 hold, qua en 3-1 udesejr over Chelsea, kvalificerede sig til semifinalen i UEFA Youth League var der særligt en fodboldstøvle vi lagde mærke til. Centerforsvaren har fået lavet et par helt særlige miAdidas fodboldstøvler, der passer helt perfekt til Schalke 04s normale blå og hvide hjemmebanedragt.

Andres Iniesta (FC Barcelona) - Nike CTR360 Maestri III Ligesom Götze skifter og Andres Iniesta over til den nye Nike Magista Obra fodboldstøvle. Men først så skal der tages en ordentlig afsked med Nike CTR360 Maestri fodboldstøvlerne. Derfor var Iniesta også, at finde i den helt nye røde farvevariant af Nikes kontrolstøvle, da Barca udraderede stakkels Osasuna. Catalanerene vandt hele 7-0 hjemme på Camp Nou.

Jerome Boateng (Bayern München) - Nike Tiempo Legend V Den yngste af Boateng-brødrene er fast mand i Tiempo fodboldstøvlerne. Den nye farvevariant af Nike Tiempo Legend V fodboldstøvlen er som skabt til Bayern Münchens hjemmebanedragt, så det var fantastisk, at se at Jerome Boateng også valgte, at give debut til den nye farve i weekenden.

Kevin-Prince (Schalke 04) - Nike Mercurial Vapor IX Reflective Under fredagens Bundesliga-opgør mellem Augsburg og Schalke 04 fik vi os noget af en overraskelse. For Jeromes storebror Kevin-Prince Boateng havde nemligt et par af Cristiano Ronaldos eksklusive fodboldstøvler på fødderne. Hvordan Boateng har fået fat i fodboldstøvlerne tør vi ikke gisne om, men de stod i hvert fald rigtig godt til Schalkes hvide udebanedragt.

Kieran Gibbs (Arsenal) - Nike Tiempo Legend V Den engelske landsholdsspiller havde også fået fat i den nye farve af Nike Tiempo Legend V fodboldstøvler. Arsenals røde og hvide hjemmebanedragt er et perfekt match til den nye røde variant af Nike Tiempo Legend V. Gibbs og Arsenal var på besøg hos ærkerivalerne Tottenham til, hvad der vel godt kan kaldes for slaget om London. The Gunners hev en smal 1-0 sejr hjem på White Hart Lane.

Robert Lewandowski (Borussia Dortmund) - Nike Hypervenom Phantom Det var Borussia mod Borussia da Mönchengladbach var på besøg på Signul Iduna Park til en kamp imod Dortmund. BVBs polske skarpretter havde allerede fået fødderne i den nye gule udgave af Nikes New Breed of Attack. Det er svært, at forestille sig en fodboldstøvle der kan passe bedre til Dortmunds hjemmebanesæt. Måske Lewandsowski i al hemmelighed håber på at Nike laver en rød Hypevenom, når han til sommer skifter til ærkerivalerne Bayern München?

Marcelo (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero Egentlig valgte vi bare, at tage Marcelo med da vi synes det så fedt ud at han var klædt helt i orange. Men så, så vi lidt nærmere på hans fodboldstøvler, og opdagede at han spiller i lædervarianten af Adidas' Adizero fodboldstøvler. Den orange variant kommer ellers kun i mikrofiber, men Marcelo har altså fået Adidas til, at lave et helt unikt par i læder til ham. Hvem der bare var prof, og kunne få fodboldstøvler på bestilling.

Lionel Messi (FC Barcelona - Adidas F50 Adizero Messi Med et hattrick i nedslagtningen af Osasuna, skrev den klejne argentiner sig ind i historiebøgerne som den mest scorende spiller i FC Barcelonas historie. Til lejligheden havde Messi nok en gang valgt, at tage sin signaturfarve af Adidas speedstøvle på.

Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) - Nike Hypervenom Phantom Okay, vi har vist en Dortmund-spiller i den nye farvevariant af Hypervenom fodboldstøvlen, men vi kunne simpelthen ikke dy os for også, at tage Aubameyang med. For hold nu op, hvor står den farvevariant skarpt til die Schwarz-Gelbens hjemmebanedragt. Det var dog kun med sin gode stil at Aubameyang havde succes i weekenden, for Dortmund tabte 1-2 på hjemmebane til Mönchengladbach.

Roberto Firmino (TSG Hoffenheim) - Nike Hypervenom Phantom Hoffenheims brasilianske angriber var også, at finde i den nye gule udgave af Nike Hypervenom Phantom. Men Firmino ville tilsyneladende lige give Nikes New Breed of Attack et personligt twist med et par røde snørrebånd. Firmino fandt også vej til netmaskerne en enkelt gang, da Hoffenheim spillede hjemme mod Mainz.

Luis Suarez (Liverpool) - Adidas Samba Primeknit Et par uger efter lanceringen af den første vævede fodboldstøvle verden endnu har set, var det blevet tid til at den endelig også skulle i kamp. Til arvefjende opgøret mod Manchester United var Luis Suarez, at finde i den helt ekseptionelle Adidas Samba Primeknit fodboldstøvle. Suarez var øjensynligt fint tilfreds med sin nye fodboldstøvle, da han lavede det tredje og sidste mål i Liverpools 3-0 sejr.

En spændende weekend med mange interessante fodboldstøvle er overstået. Hvilken fodboldstøvle lagde du mest mærke til i weekenden? Hvordan tror du det er, at spille i Adidas Samba Primeknit fodboldstøvlen? Fortæl os din mening i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.