Hvem er Magista? Vi giver lidt af svaret her.

Mange spørger allerede sig selv, hvad er Nike Magista Obra for en størrelse? Vi har stillet et andet, og måske lidt mere filosofisk spørgsmål, nemlig hvem er Magista? Vi ser her nærmere på nogle af de profiler der kommer til, at trække i den helt nye Nike Magista Obra fodboldstøvle

Vi glæder os helt vildt til den nye Nike Magista fodboldstøvle kommer. Det er en fodboldstøvle der for alvor vil revolutionere fodboldstøvle-verdenen. Magista er fodboldstøvlen til den kreative spiller, der kan skabe det overraskende og kampafgørende moment. Spilleren der tør, at gribe chancen når den byder sig.

Arda Turan er Magista. Den tyrkiske midtbanekreatør der til dagligt spiller for Atletico Madrid spiller lige nu i Nike CTR360 Maestri III fodboldstøvlerne, men når Magista fodboldstøvlen gør sit indpas vil også Arda være, at finde i Nikes nye vidunder. Udover sit fuldskæg er Arda også kendetegnet ved snævre driblinger og kloge pasninger. Han er dermed som skabt til Nike Magista Obra fodboldstøvlen.

Christian Eriksen er Magista. Playmakeren på det danske landshold bliver også en del af Magista-holdet. Eriksen har ellers altid spillet i Nike Mercurial Vapor fodboldstøvler, men også han er meget begejstret for den nye Nike Magista Obra fodboldstøvle. Med sit sublime overblik og fantastiske teknik er Christian Eriksen også prototypen på en Magista-spiller.

Der er stadig noget tid til at Nike Magista kommer - i mellemtiden kan du signe up her for at få nyt på e-mail og SMS.

For, at skabe det perfekte fit i fodboldstøvlen har Nike valgt, at gå helt nye veje. Flyknit-materialet, der dækker overdelen på Magistaen, kan bedst sammenlignes med en tyk sok, der yder en unik fleksibilitet og evne til at tilpasse sig fodens form og størrelse. Flyknit teknologien giver nemlig foden en ny og hidtil ukendt form for komfort, der skaber en helt anderledes boldføling, der føles langt mere kontrollerbar end tidligere. Som om alt dette ikke var nok, har Nike også tilføjet en helt ny funktion til fodboldstøvlen, nemlig den kravelignende ankelsok, der resulterer i et dynamisk fit. Det medfører at Nike Magista fodboldstøvlen føles som en naturlig forlængelse af kroppen.

Mamadou Sakho er Magista. Den flamboyante franske forsvarsspiller skifter sine Nike CTR360 Maestri III ud med Nike Magista Obra fodboldstøvlen så snart det bliver muligt. Selvom Sakho ikke er en synderligt kreativ spiller, så passer han alligevel perfekt til Magista fodboldstøvlen, med hans store taktiske kvaliteter og til tider næsten absurde arbejdsiver.

For, at skabe den optimale friktion mellem bold og fodboldstøvle. Overdelen på Magistaen er lavet i et helt særligt 3D-strikket mønster, der forøger boldkontrolen. Tidligere konstruktioner krævede at tilføje flere lag for at skabe denne effekt. Problemet har dog være at det samtidig også skabte større afstand med selve foden og bolden. Med Flyknit-materialet har Nike været i stand til, at sy mønstret direkte ind i støvlen og har derfor også skabt en langt bedre berøringsflade på overdelen. Overdelen på Nike Magista Obra er endvidere også beskyttet af et ekstra tyndt lag (0,1 mm) af en særligt udviklet udgave af NikeSkin, der er smeltet ovenpå Flyknit stoffet. På den måde bevarer fodboldstøvlen evnen til at modstå alle slags vejrforhold.

Der er stadig noget tid til at Nike Magista kommer - i mellemtiden kan du signe up her for at få nyt på e-mail og SMS.

Mario Götze er Magista. Den tyske elegantier har været blandt frontfigurene for Nike Mercurial Vapor fodboldstøvlerne, men også Götze vil i fremtiden sværge til Magista. Af mange eksperter er han blevet udråbt som "Das Jahrhunderttalent" i tysk fodbold, og både for Bayern München og det tyske landshold giver Mario Götze også hele tiden prøver på sit fantastiske fodboldspil. Han passer perfekt til profilen på en Magista spiller.

Blaise Matuidi er Magista. Både Paris Saint Germain og det franske landshold nyder godt af Matuidis eminente evne til, at positionere sig rigtigt. Matuidi har i lang tid været trofast mod Nikes absolutte komfortstøvle Nike Tiempo Legend, men den nye Magista har tilsyneladende været for stor en fristelse for midtbaneslideren. Og man forstår ham absolut godt.

På den nye Nike Magista Obra er sålen lavet med både Pebax og nylon for, at sikre den bedste kombination af fleksibilitet og responsivitet. Nylon yder den stabilitet og feedback der er nødvendig, når afsættet fra jorden tages. Som en vigtig modpart yder Pebax den fleksibilitet og dynamik, der giver bevægelsefrihed for fødderne. Tanken ved knopsystemet på den nye Nike Magista Obra fodboldstøvle er grundlæggende den samme som på Maestri III. Da den nye Magista er designet til playmakeren, giver det et stort behov for, at kunne bevæge sig i 360° overalt på banen. Derfor er Magistaen også udstyret med kegleformede knopper, der giver en optimal bevægelsesfrihed.

Thiago Silva er Magista. Af mange kaldes han for verdens bedste forsvarsspiller. En enestående evne til, at læse spillet, en fantastisk teknik og stærke lederegenskaber. Thiago Silva har hele pakken, og for både Paris Saint Germain og det brasilianske landshold er han en uundværlig spiller. Ligesom en del af de andre kommende Magista spillere, så spiller Silva også i dag i Nike CTR360 Maestri III. Der er altså en del der tyder på at Magistaen afløser Maestrien.

Der er stadig noget tid til at Nike Magista kommer - i mellemtiden kan du signe up her for at få nyt på e-mail og SMS.

Yohan Cabaye er Magista. Den franske landsholdsspiller har udviklet sig til en af de bedste boks-til-boks spillere i verden. Cabayes repertoire dækker alt fra godt overblik, glimrende teknik til fantastisk eksekvering af dødbolde. Lidt endnu er det Nike CTR360 Maestri III der har fornøjelsen af, at sidde på fødderne af Cabaye, men der går ikke længe før, at Maestri bliver til Magista.

Som det kan ses af ovenstående så bliver det en overflod af kreative spillere der kommer til, at trække i den nye Nike Magista Obra fodboldstøvle. Med dens fantastiske kvaliteter in mente er det også nemt, at forstå hvorfor så mange af de allerbedste teknikere i verden fremover vil sværge til Nike Magista Obra.

Dette var blot et lille udvalg af alle de mange spillere der kommer til, at trække Nike Magista Obra på fødderne. Hvem tror du ellers der kommer til, at spille i Magista fodboldstøvlen? Hvad ser du mest frem til, ved den nye Nike Magista? Fortæl os din mening i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.