Nike Mercurial Vapor IX Fast Forward 06M skruer tiden frem

Vi kunne i går løfte sløret for den nyeste af Nikes hyldester til legendariske VM støvler, da den helt nye Nike Mercurial Vapor IX FF 06M blev lanceret. Vi er nu klar med vores helt egen hyldest til den flotte støvle, fordi vi har dedikeret et helt univers til den nye støvle, der er baseret på ’El Fenómenos’ Nike Mercurial Vapor III fra 2006.

Vores seneste kampagneside tager dig helt tæt på den nye Nike Mercurial Vapor IX FF 06M, hvor du kan komme hele vejen rundt om støvlen, komme helt tæt på de små detaljer og så endda lidt til. Der er også et glædeligt gensyn med den originale Nike Mercurial Vapor III Gul/Grøn, som R9 huggede kasser ind med under VM i 2006.

Nike Mercurial Vapor III er af mange støvlekendere vidt og bredt accepteret som den bedste Nike Mercurial fodboldstøvle gennem tiderne. Det var den første Mercurial fodbodlstøvle, der blev lavet med en overdel i japansk mikorfiber. Selvom det i dag er et lidt andet materiale som Mercurial fodboldstøvlerne laves i, så udspringer idéen fra Nike Mercurial Vapor III.

Se den flotte kampagneside her

På samme måde som den originale støvle var en teknologisk perle i sin tid, så er den nuværende Nike Mercurial Vapor IX det nu. Det ultratynde Teijin OLM 12 mikrofiber giver en fantastisk føling med bolden. Endvidere er fodboldstøvlen også udstyret med All Conditions Control-teknologi, der giver det samme greb på bolden i vådt føre som der opnås i tørvejr.

Det var ved VM i Tyskland at "den rigtige" Ronaldo skrev sig ind i historiebøgerne, da han med sin 15. scoring ved et verdensmesterskab blev alletiders VM-topscorer. Nu har den flotte fodboldstøvle han spillede i den gang fået en reinkarnation. Vi ærer derfor denne hæderkronede fodboldstøvle med en flot ny kampagneside.

ALT_TAG

Den nye hyldest fra Nike gør virkelig inkarnerede støvlenørder, som os her hos Unisport, rigtig glade. Der er en speciel aura af nostalgi omkring den nye Nike Mercurial Vapor IX FF 06M og den har vi videreført til vores nye kampagneside. Er den nye farvevariant noget for dig? Og tror du Nike har andre es i ærmet op mod det forstående VM? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder, eller på Twitter og Facebook.