Adidas afslører latterlig let F50 Adizero Crazylight på 135 gram

Adidas har flere gange samlet stafetten om at skabe verdens letteste fodboldstøvle op, og tager endnu engang føringen - denne gang med Adidas F50 Adizero Crazylight. Og ja, den er lige så åndssvagt let som navnet antyder...

Siden den første Adizero for alvor satte fut i letvægterkampen med en kampvægt på sølle 165 gram, er fodboldstøvler blevet lettere og lettere. Adidas selv satte rekorden for den letteste masseproducerede fodboldstøvle nogensinde med Adizero Prime, der vejede 145 gram. Nu har tyskerne imidlertid haft gang i tegnebrættet, og introducerer en endnu lettere fodboldstøvle; Adidas F50 Adizero Crazylight. Vægt? 135 gram. Bum.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas F50 Adizero Crazylight - men skynd dig, der er ikke mange! - kun 2.700,- kr.

Og nej, det er virkelig ikke særlig meget, og Crazylight er hele 15 gram lettere end den almindelige Adizero - og blot sølle 36 gram lettere end Adidas' 99 gram konceptstøvle, som tyskerne viste frem til AdidasLab i London sidste år. Med andre ord har Adidas virkelig sat sejl for at bryde barrieren på de magiske 100 gram.

Men hvordan er Crazylight blevet så latterligt let? Jo, Adidas har benyttet sig af deres seneste letvægtsteknologier på den nye, innovative fodboldstøvle. Således er overdelen lavet af Adidas' nyeste mikrofiber-materiale, der både er tyndt, stærkt og smidigt men samtidig reducerer Crazylights vægt drastisk.

Kan det ikke blive for let, er Adidas F50 Adizero Crazylight lige dig! Forudbestil den her - kun 2.700,- kr.

Det gør nok heller ikke folk som Gareth Bale noget, da den tynde overdel også vil tilbyde en uhyggeligt skarp føling med bolden, samtidig med at overdelen er udstyret med en klæbrig belægning, der giver en smule bedre greb i bolden. OK, det gør nok temmeligt ondt at blive trådt over fødderne, så mon ikke hr. Bale er glad for at spille på samme hold som Pepe og ikke imod ham?

Bortset fra den lettere overdel har Adidas også formået at skære i vægten på sålen og knopsystemet, hvor man har ofret et par knopper og lavet knopkonfigurationen en smule om. Crazylight kan stadig prale af at have en Sprintframe 2.0-sål med Speedtraxion knopsystem - men det er slebet tyndere og behandlet med anodiseret belægning for at holde det både let og stærkt. Og nå ja, så skinner de også lidt mere.

Kigger vi ud over tekniske detaljer, der gør Adidas F50 Adizero Crazylight helt unik, kan vi heller ikke snige os uden om designet, der helt i tråd med navnet er ganske fremtrædende. Crazylight handler om vild fart, og de grønne og sorte pile symboliserer da også fremadrettet bevægelse. Så er der ligesom lagt i kakkelovnen til at det skal gå stærkt!

Adidas F50 Adizero Crazylight er latterligt let - og den kan blive din! Forudbestil den allerede nu - kun 2.700,- kr.

Verden fik faktisk tidligt et kig på Crazylight, da Gareth Bale allerede for en måned siden kunne vise fodboldstøvlen frem til træning - og netop Bale bliver den eneste, der skal spille i Crazylight. Han starter i Champions League mod Schalke, og mon ikke også han tropper op i de latterligt lette fodboldstøvler mod Barcelona i El Clasico? Det er vi ret sikre på.

Selv om Gareth Bale har prøvet lidt af hvert når det kommer til fodboldstøvler, er han ganske imponeret, og siger at "jeg har allerede prøvet dem til træning, og de føles fantastisk. Jeg kan ikke vente til at prøve dem i kamp. Letvægtsstøvler giver mig virkelig en fordel over modstanderne, og jeg føler mig hurtigere og mere smidig jo lettere fodboldstøvlerne bliver. Jeg håber, at jeg kan score et på mål i dem over de næste par uger."

OK, Gareth Bale er imponeret, vi er imponeret - men er DU imponeret, og er lav vægt en afgørende faktor for dig? Del meget gerne dine tanker om Adizero Crazylight med os i boksen lige herunder.