Unisport WebTV: Nike Magista lancering i Barcelona

Nike lancerede for nylig deres nye Magista fodboldstøvle i Barcelona sammen med bl.a. Andres Iniesta - og vi var med på sidelinjen for som nogle af de første til at få et helt tæt kig på den nye fodboldstøvle. Så vil du se hvordan lanceringen gik ned, er det bare med at kigge med her.

Inden Nike Magista fodboldstøvlen blev lanceret i Barcelona havde Nike teaset med, at fodbold aldrig ville blive samme igen. Og da sløret blev løftet og Nike Magista afsløret, måtte flere da også lige ned på gulvet efter deres tabte underkæbe.

Du kan sikre dig at være blandt de førse til at få Nike Magista ved signe up her. Så kan du få al den seneste info og notifikationer på e-mail eller SMS.

Nike havde også taget det tunge hold med til Barcelona med bl.a. Nike CEO og President Mark Parker samt Andres Iniesta, der har været en af hovednavnene bag udviklingen af Magista. Fra scenen kunne Mark Parker fortælle hvordan Magista havde været under udvikling i fire år og er resultatet af et konstant ønske fra Nike om at innovere.

Det er da også gået ganske glimrende, skal man tro Andres Iniesta, som også fra scenen fortalte om hvordan Magista'en tilpassede sig hans fod som en sok og nærmest gjorde at han ikke føler, at han ikke har noget på.Nike Magista fodboldstøvlen er nemlig designet til at fjerne alle distraktioner, så den nærmest bliver ét med ikke blot din fod - men hele din krop. Her kommer ankelsokken ind, idet den tillader Magista at sidde som en sok på din fod.

Få al den seneste info og notifikationer på e-mail eller SMS om den nye Nike Magista ved at signe up her.

Samtidig er Nike Magista lavet af Flyknit, som giver en uovertruffen komfort og tillader Nike både at tage hensyn til miljøet samtidig med at de med en højpræcis vævning kan skabe en overdel, der både er fleksibel hvor det kræves og samtidig yder den støtte, der forventes af en fodboldstøvle.

Til eventet var også både Phil McCartney og Denis Dekovic, der begge har arbejdet intenst på Nike Magista - og dem var vi så heldige at få en snak med om Magista fodboldstøvlen.

Men én ting er at se en ny fodboldstøvle - noget andet er at prøve den. Dette havde Nike heldgivis også arrangeret, og således fik vi lov til at give den nye Nike Magista et skud på FC Barcelonas træningsanlæg. Ikke helt dumt. Og hvordan gjorde fodboldstøvlen det så? Hør Joltters førstehåndsindtryk lige herunder.

Lanceringen af Nike Magista markerer endnu et skridt imod at tage fodboldstøvler til et nyt niveau - og vi glæder os meget til at se d'herrer Iniesta, Götze, Luiz, Silva m.fl. i Magista til VM. Hvad synes du om lanceringseventet, og kan du heller ikke vente med at prøve Nike Magista? Del gerne dine tanker med os i boksen herunder.