Unisport WebTV: UNISPOR X PUMA Event i København

PUMA evoPOWER var en af de mest hypede fodboldstøvler, da den kom på markedet tilbage i januar. Det er ikke for lidt, at sige at PUMA har begået en succes med deres nye powerstøvle. I søndags havde vi hos Unisport sammen med PUMA arrangeret et event for, at fejre den nye PUMA evoPOWER.

Foran Unisport fodboldshop i midten af København var der forrige søndag stort ståhej, da Unisport sammen med PUMA slog dørene op til et storslået arrangement. Der var mange forskellige aktiviteter som de forbipasserende gæster kunne underholde sig med.

Blandt det mest populære var sparkebanen, hvor det var muligt, at få målt hvor hårdt man egentlig kan sparke. Til lejligheden havde PUMA taget en hel vognfuld af evoPOWER fodboldstøvler med, så man fik chancen for, at sparke i den innovative powerstøvle.

Sparkebanen var hele tiden fyldt med mennesker, der alle forsøgte, at slå rekorden. Det blev til mange interne konkurrencer, hvor venner dystede om, at få måleren så højt op som muligt. Hvor hårdt tror du at dagens hårdeste spark var?

Jakob og Joltter var selvsagt også nød til, at tage en duel på sparkebanen. Uden at nævne navne ved vi nok, hvem af de to WebTV-værter der er bedst til, at freestyle, men hvem af dem har egentlig det hårdeste spark?

For dem der turde var der også mulighed for, at freestyle med og mod Joltter. WebTV-værten fik vist rigtig mange gode tricks frem, men også mange af gæsterne havde bestemt gode finter og finurligheder.

Lyder PUMA evoPOWER 1 som noget for dig? Så bestil den nu - kun 1299,- kr.

Derudover var der også opstillet bordfodbold, og FIFA-standere, hvor der blev udkæmpet mange gode dueller. Faxe Kondi sponserede drikkevarer til de tørstige gæster, og Nutramino sørgede for at folk ikke gik kold, da de uddelte energibarer.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

En skøn forårsdag i København dannede ramme om et fantastisk event. Var du selv forbi og prøve sparkebanen? Hvor hårdt kan du sparke? Fortæl os det lige her i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.