Lanceringsfesten af Nike Lunargato II fortsætter. Nike har hele fem vilde farver til os, af den populære streetsko, der kan bruges både til, at spille fodbold på gader og stræder, og som en helt almindelig sneaker. Vi har taget et kig på fem af dem.

Først var det Radioactive pack, med nogle heftige farver der kom til verden. Siden da fulgte Dreams of Brazil så trop med sko der hylder den mangfoldige brasilianske kultur. Det er dog ikke slut med Nikes FC247-kollektion. For tilsyneladende har Nike ikke kunnet beslutte sig for, i hvilke farver Nike Lunargato II skoen skulle lanceres. Og hvad gør man så? Tjo, Nike har bare lanceret alle de farvekombinationer de kunne komme på. Og vi er helt vilde med det. Udover de to Lunargato II sko der kom i de to pakker, er her hele fem nye farver af den populære streetsko.

Nike Lunargato II er den mest hårdføre sko i FC247-kollektionen da den retter sig mod streetfodbolden. Den er skræddersyet til brug på asfalt, hvor der har været fokus på stødabsorberingen fra det hårde underlag, det naturlige, bløde touch og på et tæt, men befriende fit.

Streetfodbold spilles overalt; i skolegården, på gaden og i boldbure i lokalområdet. Det er her, at mange får deres fodboldopdragelse med hurtige, tekniske finurligheder og højt tempo og indtil nu har det været svært at finde sko, der gør sig specielt godt til opgaven. Det er det ikke længere, da Nike Lunargato II leverer alt, hvad du har brug for og så lidt til.

Find din egen favorit i Gato-kollektionen

I forhold til den første udgave af Lunargato skoen er der ændret en hel del. Det kommer som følge af den feedback, Nike har fået fra de spillere, der har spillet i den første model. Det tog for lang tid at spille den til, den var ikke flexibel nok og så var der mange, der savnede bedre kontrol, når der blev driblet med sålen.

Nike Lunargato II må siges at have gennemgået en mindre revolution, da Nike har været lydhør over for det kritik da var af den oprindelige Lunargato. Nike har faktisk formået, at skabe et helt nyt produkt. Den består nu af 33% færre komponenter, hvilket har gjort skoen 16% lettere. På indersiden af støvlen og på forfoden har man udskiftet læderet fra den forrige model med et langt blødere og lækrere læder. Det nedsætter tilspilningsperioden gevaldigt og sikrer et komfortabelt og personligt fit.

På midterfoden taget et dynamisk mesh-materiale over, der først og fremmest sikrer fri bevægelse og god åndbarhed for foden. Derudover sørger den også for, at din fod bliver holdt fast på de nødvendige områder. Det er naturligvis meget vigtigt, at foden kan bevæge sig frit, når der spilles streetfodbold, men endnu vigtigere er det, at foden holdes fast, da asfalt som bekendt er et meget utilgiveligt underlag.

Asfalt kan også være enormt hårdt for fødderne i henhold til stødarbsorbering, men det har Nike skam også tænkt på. De har lånt den meget spændende Lunarlon-skum fra deres løbesko, der næsten ingenting vejer, men som har en fantastisk evne til at absobere stød og slag. Det har Nike placeret i området omkring hælen, hvor det er mest nødvendigt.

Du kan vælge lige præcis den farve du synes der passer bedst til dig

Sålen på Nike Lunargato II drager inspiration fra Elastico Pro II, som vi så på tidligere, da den også har en flex-zone i forfoden, der gør hurtige vendinger og bevægelser nemmere. Sålen er en blanding af sildebensmønstre og prikker, der sikrer greb i alle retninger.

Lunargato II er blevet udviklet i samarbejde med nogle af verdens allerbedste fodboldspillere. Neymar JR er frontfigur for skoen, og Lunargato II er skabt lige i hans ånd. Gaden er stedet, hvor brasilianere lærer, at spille fodbold. Det kan ses på den måde vi bevæger os, vores første berøring, vores evne til, at kontrollere og løbe med bolden i høj fart.

Gør dig klar til en ny Street soccer sæson med Lunargato II

Hvis du elsker, at spille på gaden, i boldbure eller på andre hårde overflader så er et par Nike Lunargato II næsten et must. Som du også kan se i anmeldelsen af skoen er Joltter også meget begejstret for den smarte streetsko.

Hele fem nye farver. Det er næsten for godt til, at være sandt. Hvilken farve er din favorit? Hvor kan du bedst lide, at spille streetfodbold henne? Fortæl os din mening i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.