Nike fortsætter med, at lancere fodboldstøvler på denne herlige forårsfredag. Nu er turen kommet til den ulitmative kontrol-støvle Nike CTR360 Maestri III, der kommer i en knivskarp rød farvevariant.

I december kom Nike CTR360 Maestri III fodbodlstøvlen i en orange og sølv kombination, der lagde sig en hel del om af launchfarven af Nike Tiempo Legend V fodboldstøvlen. Det er også tilfældet denne gang, hvor begge fodboldstøvler kommer i en overvejende rød farve. Og det er ikke tilfældigt, at det lige er blevet Maestri og Tiempo, der må dele faver, da de begge er kontrollerende fodboldstøvler, udstyret med en sublim boldkontrol.

Med den nye farvevariant kan midtbanedirigenten ikke kun dominere banen med sit spil men også med sine støvler. Støvlerne er skabt til, at såvel midtbanespilleren, den kontrollerende forsvarsspiller og ikke mindst den teknisk stærke offensiv spiller kan markere sine utvivlsomme kvaliteter med en elegant og iøjefaldende fodboldstøvle på fødderne.

Du kan også komme til, at dominere midtbanen. Forudbestil dit par røde CTR360 Maestri i dag - kun 1349,-

Konceptet for Nike CTR 360 Maestri III er ganske simpelt og let at forholde sig til; det skal give spille de bedste forudsætninger for fuld kontrol. Første skridt er at sikre en fænomenal komfort. Det opnås blandt andet gennem overdelen, der er lavet i Kanga-Lite 2.0, der er et syntetisk materiale, der emulerer læder. Det former sig til foden og bliver ekstremt blødt, men det udvider sig ikke for meget, som læder har tendens til.

Kanga-lite materialet sikrer et personligt og meget komfortabelt fit og et meget naturligt touch på bolden. Overdelen er naturligvis udviklet med Nikes All Conditions Control-teknologi (ACC), der giver dig det samme greb i bolden i våde vejrforhold som i tørre. Dette tilføjer endnu et element af kontrol til støvlen, der er optimeret ned til den mindste detalje for at spillere som Jack Wilshere og Iniesta hele tiden kan holde styr på bolden.

På forfoden har Nike erstattet de Dampening Pods, der sad på forgængeren, med en række fordybninger i overdelen, som skaber friktion mellem bold og støvle for forbedret kontrol med driblinger. Ydermere løber der to syninger henover forfoden, der har til formål at skabe en naturlig flexzone, som gør, at støvlen følger fodens bevægelser, hvilket højner komforten gevaldigt.

Du kan også komme til, at dominere midtbanen. Forudbestil dit par røde CTR360 Maestri i dag - kun 1349,-

På indersiden er Nike CTR360 Maestri fodboldstøvlens vigtigste våben, at finde. Her sidder 3D kontrolzonen, der består af otte lameller, der følger svangen på foden og dermed sikrer en ensartet kontaktflade med bolden, uanset fodens position. Tanken bag er, at du får en plan overflade, der sikrer dig stabilitet, når du tæmmer og afleverer bolden.

Nike har forstærket ydersålen med to torsionbarer, der giver maksimal stabilitet og dermed komfort. Knopsystemet kombinerer lidt afrundende knopper på indersiden, der skal gøre vendingerne på de små områder lettere. På ydersiden har man brugt nogle lidt mere bladede knopper, der skal give greb i banen for at gøre dit afsæt bedre, når du vil accellerere.

Vi regner med at Iniesta, Thiago Silva og de øvrige Nike CTR360 Maestri stjerner, spiller i den nye røde variant af Nikes kontrol-støvle i weekendens kampe. Det kan godt svare sig, at tage et godt kig på denne fodboldstøvle. For med den nye Nike Magista Obra in mente, virker det mere end sandsynligt at vi må sige farvel til Maestri-siloen. Med andre ord er dette formentlig den sidste masseproducerede Nike CTR360 Maestri fodboldstøvle vi kommer til, at se.

Du kan også komme til, at dominere midtbanen. Forudbestil dit par røde CTR360 Maestri i dag - kun 1349,-

En frisk farvevariant til en fremragende fodboldstøvle. Hvad synes du om den røde Maestri fodboldstøvle? Fortæl os din mening her, eller på Twitter og Facebook.