Nike Tiempo Legend V - den letteste berøring i rød og hvid

Nike Tiempo Legend V er tilbage med en helt ny og frisk farvevariant. Denne gang bliver det i en rød og hvid beklædning at Nikes klassikerstøvle kommer.

Nøjagtigt som de tre andre siloer hos Nike kommer Nike Tiempo Legend V også i en ny farvevariant i dag. En frisk og skarp rød farve, med en hvid inderside er Nike kommet frem til. En knivskarp farvekombination, der med garanti vil blive velmodtaget af de mange fans af Tiempo Legend-serien.

Den letteste berøring i rød og hvid kan blive din. Forudbestil dit par Nike Tiempo Legend Rød/Hvid i dag - kun 1259,-

En af de mest populære varianter af Nike Tiempo Legend IV, var den røde farve, der blev brugt længe af bl.a Sergio Ramos. Det er derfor ikke overraskende at Nike også vælger, at give den femte generation af Nike Tiempo Legend fodoboldstøvlen en chance for, at præsentere sig i rødt og hvidt.

Med den seneste generation af Nike Tiempo Legend-serien har amerikanerne gjort alt hvad de kan for at skabe en moderne og fremtidssikret støvle. Nike har brugt to og et halvt år på at skabe fodboldstøvlen, og der er blevet arbejde på at forene et fantastisk touch på bolden og en konsistent vægt. Læderstøvler har det med at blive tunge, når de bliver våde, men det har Nike forsøgt at undgå med den nye Nike Tiempo Legend V.

Overdelen på Nike Tiempo Legend V består af et utrolig blødt og smidigt stykke kængurulæder. Det giver et eminent boldberøring og et ligeså fremragende fit i støvlen. Den bagerste del af hælen er lavet af Nikes læderemulerende KangaLite-materiale for endnu bedre stabilitet og holdbarhed. Samtidig er støvlen udstyret med Nikes ACC-teknologi, der er sublim kontrol under alle forhold.

Den letteste berøring i rød og hvid kan blive din. Forudbestil dit par Nike Tiempo Legend Rød/Hvid i dag - kun 1259,-

Og når regnen plasker ned fra himlen, så er det vigtigt, at ens støvle ikke optager alt vandet, og gør ens støvle tung som bly. Derfor har Nike tilføjet deres avancerede Hypershield-teknologien til den nye Nike Tiempo Legend V. Hypershield er udviklet til at afvise vand, således at læderet ikke optager vand, og med denne tilføjelse formår Nike at lave en læderstøvle, der har fordele, som man ellers kun ser ved mikrofiberstøvler.

Denne revolutionerende Hypershield overdel formår at rykke markant ved støvlens vandindtag. Den femte generation af Nike Tiempo Legend absorberer 73% mindre vand end Nike Tiempo Legend IV, materialet tørrer 24% hurtigere, og overdelen er samtidig 88% stærkere end Tiempo Legend IV i Nikes egne tests. Det er med andre ord en mærkbar teknologisk forbedring, som varsler et stort fremskrift for Tiempo-kollektionen.

Sålen er lavet i TPU, og den er udviklet til at være fleksibel og bevægelig. Nike har hentet inspiration fra deres Nike Free kollektion, hvor skoen følger fodens naturlige bevægelser, for hvis en løbesko kan følge ens krop, hvorfor så ikke også en fodboldstøvle? Nike Tiempo Legend V tager komfort og fit til et helt nyt niveau med en fleksibel sål omkring forfoden.

Den letteste berøring i rød og hvid kan blive din. Forudbestil dit par Nike Tiempo Legend Rød/Hvid i dag - kun 1259,-

Ved knopsystemet har Nike valgt at blande de runde knopper foran med de aflange knopper bagtil. De runde knopper giver bedre rotation og trykfordeling, imens de aflange knopper bagtil giver en god stabilitet. Samtidig er knopperne samlet set blevet en anelse bredere, hvilket også sikrer, at man overordnet står bedre fast.

Med den nye Nike Tiempo Legend V har Nike formået at skrive et stort og vigtigt kapitel i en legendarisk fortælling om en fodboldstøvle. Støvlen vejer kun 245 gram, hvilket er i den helt lave ende for en fuldblodslæderstøvle hvor komforten er helt i top.

Her hos Unisport er vi meget begejstrede for den helt nye rød og hvide farvevariant af Nike Tiempo Legend V fodboldstøvlen. Det er meget sandsynligt at vi allerede vil se den på fødderne af de største Tiempo-stjerne i denne weekend.

En flot og frisk farvevariant at Tiempo fodboldstøvlen. Hvad er din mening om denne farve? Og hvad synes du om Tiempo Legend V generelt? Fortæl os din mening i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.