Vi var med da Adidas og DBU forlængede deres samarbejde

Vi var med da Adidas og DBU præsenterede den nye danske udebanetrøje. Ved samme lejlighed blev det også offentliggjort at det succesfulde samarbejde mellem Adidas og Dansk Boldspil Union er blevet forlænget med yderligere to år.

Siden 2004 har Adidas og DBU haft et rigtig godt samarbejde, der har kastet flere interessante og flotte landsholdstrøjer af sig. Det danske fodboldlandshold har også været repræsenteret ved både en EM og en VM-slutrunrunde med Adidas som trøje leverandør.

Den oprindelige aftale var sat til, at udløbe til sommer, men Adidas og DBU vil fortsat gerne samarbejde. Den nye aftale løber frem til og med juli 2016. På det tidspunkt vil samarbejdet løbe på 12 år.

Du kan få fingrene i den nye Danmark udebanetrøje her - kun 549,-

Om forlængelsen af kontrakten med Adidas siger den administrerende direktør for DBU A/S, Katja Moesgaard følgende: Vi er to stærke brands, der går ind i de kommende års samarbejde med høje ambitioner om at engagere og involvere fans og de fodboldinteresserede i bred forstand. Jeg oplever, at Adidas udvikler deres del af aftalen i en retning, hvor sponsoratet i langt højere grad skal bruges til at opnå virksomhedens forretningsmæssige mål. Adidas’ tilgang til markedet er inspirerende, og vi tror på, at vi i samspil kan øge værdien af samarbejdet for begge parter.

Også fra aftalens anden part er der stor tilfredshed. Brian Grevy der er general manager hos Adidas Group sagde følgende: Fremadrettet har vi skærpet fokus på den kommende generation igennem øget brand building og høj synlighed i sportsbutikkerne. Sammen med DBU vil vi iværksætte nye aktiviteter, og styrke vores centrale placering i dansk fodbold. Derudover indeholder aftalen et strategisk samspil mellem DBU og Adidas, hvor vi gennem en intensiveret dialog on- og offline inviterer fans med "bag scenen" via sociale medier og unikke marketings aktiviteter, samt med ambitionen om at inspirere og engagere kunden i de danske sportsbutikker igennem et nyt innovativt retail-koncept for fodboldkategorien..

Den rød/hvide landsholdstrøje er noget helt unikt. Bestil din egen Danmark hjemmebanetrøje her - kun 549,-

Som noget helt særligt ved den nye kontrakt giver den Adidas mulighed for, at tilbyde DBU en træningskamp mod ét af de mange andre stærke fodboldlandshold der også spiller i med die Drei Streifen på ærmerne. Udover det danske landshold har Adidas også kontrakter med bl.a Tyskland, Spanien, Argentina og Mexico. Der skulle derfor være gode mulighed for, at det danske landshold kan få en kamp mod et hold fra den absolutte verdenselite.

Aftalen blev underskrevet i forbindelse med præsentationen af den nye danske udebanetrøje som Adidas selvfølgelig også har produceret. For første gang spiller Danmark nu i blå og hvid på udebane, i stedet for den traditionelle hvide trøje med rød accentfarve.

Læs nyheden om den nye Danmark udebanetrøje her

Næste gang at det danske landshold skal i kamp er onsdag d. 28 maj, hvor Zlatan og resten af det svenske landshold kommer på besøg i Parken til et vaskeægte arvefjende opgør. Danmark har spillet mod Sverige 102 gange, som det ser ud nu har Danmark vundet 39 kampe, spillet 18 uafgjort og tabt 45. Vi håber selvfølgelig at de danske drenge for forbedret lidt på statistikken i denne kamp.

Et rigtig godt samarbejde er blevet forlænget. Hvad synes du om de nye danske landsholdstrøjer? Hvad er din mening om DBU's forlængelse med Adidas? Fortæl os din mening her i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.