PUMA evoPOWER fodboldstøvlen er landet i Navy/Orange/Hvid

PUMA evoPOWER er allerede en stor succes. Stjerner som Balotelli, Reus og Fabregas vælger alle, at spille i PUMAs powerstøvle, og når man får vidunderet på fødderne forstår man godt at de alle er begejstret for denne fodboldstøvle. PUMA har nu offentliggjort evoPOWER fodboldstøvlen i en flot marienblå variant - kom helt tæt på den her.

Puma evoPOWER fodboldstøvlen var op til sin lancering omgæret af stor mystik, da den kom i to limiterede varianter før den blev endeligt frigivet. Den første farvevariant af evoPOWER fodboldstøvlen var en hidsig orange sag. Nu præsenterer vi med glæde en elegant, og lidt mere afdæmpet farvevariant. Vi introducerer hermed: Puma evoPOWER i Navy/Orange/Hvid.

Det er en farve der passer fantastisk godt til fodboldstøvlens koncept. Den kan virke rolig og forudsigelig med den marineblå farve, men den orange accentfarve skaber det uventede og eksposive. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om at denne farvekombination af Puma evoPOWER vil blive velmodtaget.

Hvordan giver opnår man et skud med mere energi og kraft? Det spørgsmål stillede PUMA sig selv de skulle udvikle evoPOWER fodboldstøvlen. De kom frem til at det mest kraftfulde spark faktisk opnås med den bare fod. Dermed kunne man slutte drømmen om den mest kraftfulde fodboldstøvle, da man jo bare kunne spille i bare fødder. Heldigvis er det ikke tilladt, og det gør vist også rigtig ondt. Foden giver mest energi, når den får lov at bøje sig tilstrækkeligt meget bagover. Faktisk langt mere end de fleste fodboldstøvler kan i dag. En for stiv sål og overdel hindrede på andre fodboldstøvler at foden kunne bøje nok bagover for at give den maksimale energi. Det var derfor vigtig for PUMA at lave en fodboldstøvle, som kunne være bøjelige omkring forfoden.

Den nye farvevariant af PUMA evoPOWER er allerede landet på lager. Bestil dit eksemplar i dag - kun 1299,-

Denne tankegang er ny og ganske revolutionerende. Længe har tanken været, at fodboldstøvlen ikke må bøje bagover for at undgå at den mister kraft, men ifølge den avancerede research som PUMA har lavet, skal forfoden have lov at bøje sig, mens midtfoden skal være stabil for at følge fodens naturlige flex og dermed sikre optimale betingelser for power.

Kunsten med denne PUMA evoPOWER har derfor naturligt nok været at overføre den tankegang til den helt nye fodboldstøvle. På overdelen finder man det japanske mikrofibermateriale AdapLite, der er superblødt og lavet til at følge fodens naturlige form. Det strækker sig med foden, så den kan bevæge sig naturligt og i længderetningen kan den strække sig meget, mens det ikke er tilfædle på tværs. Her har man ønsket at skabe maksimal stabilitet.

Den tynde, bløde og fleksible overdel har været et af kernepunkterne i arbejdet med PUMA evoPOWER, og det endelige resultat er frugten af langs tids koncentreret arbejde. Materialet er faktisk kun 1,00 mm tykt, mens der er en 0,6 mm inderbeklædning. Det giver en klar barfodsfornemmelse på bolden og et meget præcist touch.

Når man har at gøre med en power-fodboldstøvle, så er det selvfølgelig ikke nok bare at have kraft i sit spark. Det gælder naturligvis også om at have præcision. Derfor har PUMA udviklet deres AccuFoam, der er små puder, der er blevet indsat under overdelen, som skal give en større og renere sparkeflade, hvilket igen giver præcision.

Til at holde overdelen ordentlig på plads finder man Everfitcage-EXT, hvilket allerede kendes fra PUMA evoSPEED. Det sidder på ydersiden af fodboldstøvlen og skal give stabilitet og komfort ved at holde evoPOWERens overdel på plads og sikre, at den sidder helt tæt til din fod.

Det vigtige fokus på bevægelsesfriheden er at finde i de fleste detaljer på evoPOWER. Hælen er lavet af en blød pude af skum, der kan trykkes sammen, når foden bevæges, og som sørger for så lidt tryk på akillesscenen som muligt. Samtidig giver den fleksible cirkel på hælen større bevægelsesfrihed, som virkelig har været et kardinalpunkt.

Er en Navy udgave af evoPOWER lige noget for dig? Så bestil dit par i dag - 1299,-

Komfort skal der selvfølgelig også være plads til, og det har PUMA også taget med i overvejelserne. Ved pløsen finder man Memory Foam indlæg, der skal sikre, at snørrebåndene ikke gnavner, når man binder evoPOWERen tæt. En sjov detalje, som nok skal blive værdsat.

Sålen er bygget op omkrings PUMAs nyuviklede Gradual Stability Frame. Tanken er, at stabilitet skal være gradueret, så den er kraftigst omkring hælen og det bagerste af foden, mens den er mindre oppe ved forfoden, så foden kan bevæge sig mest naturligt og give mest mulig kraft. PUMA formår både at skabe den stabilitet, som man behøver samtidig med, at foden kan bevæge sig næsten frit.

Knopsystemet er lavet med en blanding af runde og aflange knopper for et mix af stabilitet og manøvredygtighed. De runde knopper under forfoden sikrer størst bevægelsesfrihed, da de bevæger sig nemmere gennem jorden når man drejer, og de aflange knopper sikrer god stabilitet. Med en større overflade giver det en bedre trykfordeling samt et bedre greb når man skal vende og dreje.

Vægten på fodboldstøvlen hører også til i den lave ende og med sølle 206 gram er det virkelig lykkes for PUMA at lave en meget let fodboldstøvle fuld af energi og kraft.

En fantastisk fodboldstøvle i en flot farvevariant. Det er nød til, at blive en succes. Hvad synes du om evoPOWER fodboldstøvlen? Og hvad er din mening om den nye Navy variant af fodboldstøvlen? Fortæl os din mening her i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.