Football anytime anywhere - gå foråret i møde med Nike FC247

Fodbold på små baner oplever i disse tider en stødt voksende popularitet og især indendørs fodbold og futsal har gang i en mindre renæssance. Det har skabt et fornyet behov for det helt rette udstyr og det leverer Nike med den uhyre populære Nike Elastico Finale II.

Nike Elastico Finale II er en del af Nikes 247-kollektion der giver på sko til ethvert underlag; street, turf og indendørs baner. Vi skal nu se nærmere på Nike Elastico Pro II, der er designet specifik til brug på indendørs baner og hvad det er, der gør den så god til netop det, kan du læse dig til i lige her.

Det første, der springer i øjnene på den en Nike Elastico Pro II, er naturligvis designet. Nøjagtigt som på forgængeren Nike Elastico Pro er det en sko, der skriger på opmærksomhed. I forhold til den opridenlige udgave ef skoen har Nike, dog lavet en del ændringer. Blandt andet har Nike barberet alt det unødvendige at skoen, der nu består af hele 39% færre komponenter end sin forgænger.

Du kan se hele udvalget af Elastico-sko her

Det har også gjort sit for vægten, da den er blevet hele 22% lettere end den første udgave af Nike Elastico Pro. Den kraftigt nedsatte vægt kommer som følge af den feedback, Nike fik på de tidligere modeller, hvor spillere søgte en lettere og mere fleksibel sko.

Specielt vægten har også været i fokus, da overdelsmaterialet på skoen skulle vælges. Nike Elastico Pro II er lavet med Nikes fænomenale materiale Nike Skin. Nike Hypervenom Phantom fodboldstøvlen er også lavet i dette materiale.

Nike har en stor tiltro til deres Nike Skin overdelsmateriale. Det er meget fleksibelt og let og virker til at forme sig efter foden for et tæt, men behageligt fit. På indersiden har Nike monteret et support-bånd, der holder midtfoden på plads, der hjælper til, at skabe en god stabilitet.

Som det også kendes fra Nike Mercurial Vapor fodboldstøvlerne er Nike Elastico Finale II udstyret med små fordybninger i overdelen. Denne overfladestruktur skaber en øget friktion mellem skoen og bolden, der gavner boldkontrollen. Nike Skin er ydermere perforeret for at øge åndbarheden og det gør den meget behagelig at spille futsal i, hvor temperaturen i fodtøjet har det med at stige gevaldigt.

Skoens underdel er også blandt de områder, som Nike har haft et særskilt fokus på. Der var bud efter bedre greb på indendørs baner og et forbedret greb i bolden, når der dribles med sålen. For at kommen grebet i banen til livs, har Nike designet en ydersål, der kombinerer sildebensmønstre og prikkede områder, der sikrer et sublimt fodfæste.

Se det fulde udvalg af Nike Elastico sko her, og find din favorit

Langs ydersålen løber en flex-zone, der går den ekstremt fleksibel og som faciliterer hurtige vendinger på banen. Det er en stor nødvendighed i indendørs fodbold, hvor tempoet er så højt og reaktionstiden så lille. Det er i øvrigt noget, der gavner dig spilopfattelse, når du går fra de små 5 mod 5-kampe til de traditionelle 11 mod 11. I øjeblikket findes Nike Elastico Finale II i tre forskellige farvekombinationer, så du har muligheden for, at vælge den variant der passer allerbedst til lige netop din spillestil og personlighed. Hvis du vil have et par Nike Elastico Finale II der er helt dit eget kan du også få broderet navn på for bare 250,-.

Nøjagtigt som de fire populære fodboldstøvler Mercurial Vapor, Hypervenom, Tiempo Legend og CTR360 Maestri er Nike Elastico Finale II også lavet i en reflex-udgave. Det smarte hvide design er blevet toppet med en gul sål, der skriger på opmærksomhed.

Er den hvide udgave af Elastico lige noget for dig? Så bestil den i dag - kun 719,-

En anden farvekombination der også gerne vil bringe sig selv i fokus er den orange og røde variant af Nike Elastico Finale II. Er du udstyret med enten sydlandsk teknik eller temperament vil du helt sikkert være lykkelig for denne variant af skoen.

Rød og orange går godt sammen. Du kan bestille dit par af Nike Elastico Finale II i denne farvevariant her - kun 629,-

Den sidste aktuelle farvevariant af Nike Elatico Finale II er Sort/Neon. En lidt mere diskret udgave af skoen, der dog stadig har et klart twist med det neongrønne swoosh-logo.

Den sorte og elegante Nike Elastico Finale II kan blive din - prisen er kun 629,-

Vi er ikke i tvivl om at Nike Elastico Finale II er en fantastisk indendørssko. Hvad synes du om den? Hvilken farve er din favorit? Fortæl os din mening her i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.