Nike Magista er ikke hvilken som helst fodboldstøvle - den er nemlig resultatet af 4 års forskning og innovation fra Nike's side. Det betyder naturligvis en række nye teknologier, og dem tager Jakob et nærmere kig på - startende med fittet i Magista fodboldstøvlen.

Når en ny fodboldstøvle kommer på markedet betyder det som regel også en masse ny, spændende og til tider direkte banebrydende teknologi, og det må man i den grad sige er tilfældet med Nike Magista fodboldstøvlen.

Vil du gerne have den seneste information om Nike Magista og få at vide så snart den kan forudbestilles? Så sign up på e-mail eller SMS lige her for seneste nyt.

Og OK, godt nok var Adidas Primeknit FS den først annoncerede fodboldstøvle med en sok, men da det stadig er en konceptstøvle er Magista stadig den første fodboldstøvle med en høj, vævet sok til at ramme markedet. Nike Magista er lavet til at fjerne alle distraktioner, så spilleren kan bevæge sig uhindret og uden at tænke på, at der sidder en fodboldstøvle på fødderne.

Dette har Nike gjort ved at gå efter at gøre Nike Magista ét med ikke blot spillerens fod, men faktisk også anklen og benet for på den måde at give færre distraktioner og et tættere, bedre og mere sokkelignende fit.

Vil du gerne have den seneste information om Nike Magista og få at vide så snart den kan forudbestilles? Så sign up på e-mail eller SMS lige her for seneste nyt.

Samtidig har Nike deres revolutionerende Flyknit-teknologi, som er lavet af polyester-garn, der er vævet sammen med stor præcision og derved kan skabe en overdel med både stor fleksibilitet og støtte i de områder hvor der er behov for det. Samtidig er Flyknit-overdelen utroligt blød, og sætter sig tæt til foden som en sok.

Alt dette og lidt til kommer Jakob ind på i "Nike Magista Tech Talk: Fit"-afsnittet af Unisport WebTV ovenfor - så vil du have lidt mere indblik i teknologien bag Magistaens unikke fit, så se endelig med.

Hvad siger du til teknologierne bag Nike Magista fodboldstøvlen, og glæder du dig også til rent faktisk at prøve støvlerne på? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.