Iniesta og Götze viser hvad Nike Magista gør ved dem

Det kan godt være at den nye Magista Obra bare er en fodboldstøvle. Men Iniesta og Götze får tilsynladende hidtil uanede evner, når de træder ned i deres nye fodboldstøvler

Nike Magista Obra skulle eftersigende bringe helt nye oplevelser i spil. Den sokkelignende redefinerer, hvad vi forstår ved kontrol, både når det kommer til boldkontrol og bevægelsesfrihed.

Der er stadig noget tid til at Nike Magista kommer - i mellemtiden kan du signe up her for at få nyt på e-mail og SMS.

I to nye vines giver Iniesta og Götze nogle smagsprøver på, hvad den nye Nike Magista Obra egentlig bringer til spillet, som vi ikke har set før. Og det kan godt være at vi er godtroende og lader os forføre, men hvis de to playmakers kan skabe den slags magi bag kameraet, så glæder vi os godt nok til at se, hvad de kan gøre på en fodboldbane.

Der er stadig noget tid til at Nike Magista kommer - i mellemtiden kan du signe up her for at få nyt på e-mail og SMS.

Både Iniesta og Götze har været ude og sige at den følelse de får ved at spille i Magista Obra er helt speciel. Særligt har de fremhævet, hvordan de knap bemærker at de spiller i en fodboldstøvle, som en af de helt store forskelle. Den tilføjede ankelsok samt det nye Flyknit materiale, giver dem en følelse af kontrol, som spillede de i sokker eller barfodet. Og tilsynladende, giver fodboldstøvlen dem også evner, som de næppe vidste de havde før.

Det er imponerende, hvor meget en fodboldstøvle kan ændre en spillers evner. I hvert fald hvis man tror på de tricks, Iniesta og Götze viser frem i de ovenstående vines. Hvilke superhelte evner håber du at få, når først du hopper ned i dine nye Magista Obra?