Nike præsenterer Hypervenom Phantom i giftig Gul/Sort

Det er ikke længe siden at Nike sendte den Blå/Gul/Sorte farvevariant af Hypervenom Phantom ud. Men det er sæson for makeovers og nu er Nike klar med en ny skarp variant i Gul og Sort. Og med tanke på Neymar, som skal repræsentere de brasilianske gule farver ved VM, så er vi ikke et sekund i tvivl om at denne farvekombination bliver et af sommerens helt store hit. Vi har taget et nærmere kig på den dødbringende støvle, som nu også kommer i en giftig gul farve.

Bare rolig - der er også et par af den gule Hypervenom til dig. Forudbestil det i dag - kun 1619,-

Man skal virkelig holde tungen lige i munden, hvis man skal have en ærlig chance for at følge med i det fodboldstøvleræs, som er i gang. Nikes nye silo Hypervenom Phantom erstattede den populære Total90-kollektion sidste år, og har bestemt ikke set sig tilbage siden lanceringen. Fodboldstøvlen er designet til spilleren med et stort behov for stor bevægelsesfrihed og muligheden for at skifte retning i høj fart.

Nike Hypervenom Phantom kan på mange måde beskrives som en bror til Nikes Mercurial Vapor. Men ligesom brødre kan være meget forskellige, så er Hypervenom og Mercurial også to helt forskellige fodboldstøvler.

Hvor fokus på Mercurial er på speed, er Hypervenom designet med fokus på fit, touch og traction. Dvs. en blanding mellem stor fleksibilitet i pasformen, optimal boldføling og bedre greb i banen.

For at imødekomme så mange forskellige fødders behov som muligt, har Nike udviklet en ny anatomisk læst, der kan tilpasse sig mange forskellige former og størrelser. Læsten hedder GF13 og er blandt andet også brugt i den nyeste Nike Magista Obra.

Bare rolig - der er også et par af den gule Hypervenom til dig. Forudbestil det i dag - kun 1619,-

For at skabe en bedre oplevelse med boldfølingen har Nike også brugt deres NIKESKIN, som er et nyt overdelsmateriale. Det bidrager til et endnu tættere fit til foden og skabe en større følelse af at spille barfodet. På den måde vil man opleve et langt mere naturligt touch med bolden, som også bliver forbedret ved det meget unikke design med de mange fordybninger, som skaber den korrekte friktion mellem fodboldstøvlen og bolden.

Da Nike gik i gang med at skabe deres nye angrebdsstøvle, var en helt central faktor for dem grebet i banen. Hypervenom skulle nemlig tilgodese angribernes behov for et stabilt grab i underlaget og samtidig bevare evnen til at lave hurtige og smidige vendinger. Det har Nike blandt andet sørget for ved at designe en ny ydersål, som er lavet i et tå-split, hvor storetåen er isoleret fra resten af sålen. Tanken er at storetåen fungerer, som den første del af foden, hvor energi og navigation kommer fra og derfor får man en langt større bevægelighed i afsættet, når man laver hurtige og uventede retningsskift.

Hypervenoms knopsystem er derfor også lavet med runde, små knopper. Dermed skyder knopperne hurtigere ned i jorden, ligesom de også kommer hurtige ud. Nike er begyndt at gå tilbage til de runde knopper, efter at det har vist sig at denne form skaber meget mere naturlige bevægelsesmønstre og giver dermed et bedre udgangspunkt for spillere som har et stort behov for at lave hurtige retningsskift og veninger.

Den nye Hypervenom Phantom i Gul og Sort er den seneste farvevariant i, den efterhånden store kollektion af Hypervenoms. Og med brasilianske Neymar, som en af Hypervenoms frontfigurer, leder den nye variant hurtigt tankerne hen på Brasilien og det forestående VM. Hvad synes du om den nye farvekombination? Hvilken er din favorit? Vi vil meget gerne høre din mening, så del gerne dine tanker med os i kommentarfeltet herunder.