Belgien jagter storhed med nye VM hjemmebanetrøjer

Det er 12 år siden at vi sidst så Belgien på den helt store scene. Efter en suveræn kvalifikation, er de nu tilbage og kan endda påtage sig rollen, som en af de outsidere der bejler til at komme øverst på tronen. Burrda Sport har haft ansvaret for Belgiens VM landsholdstrøjer og vi har taget et kig på hjemmebanetrøjen.

Belgiens landshold bærer på en stolt fodboldarv. I VM sammenhænd har De røde djævle været med siden det første VM i 1930 i Uruguay. Deres bedste resultat var en 4. plads i Mexico i 1986. Nu er de dog klar til at indtage Brasilien og mandskabet er stærkere end det nogensinde har været.

Hvis du vil have Belgiens hjemmebanetrøje, så bestil den nu - kun 599,-

Udover at have lavet en noget anderledes præsentationsvideo for Belgiens VM-landsholdstrøjer, så har Burrda Sport naturligvis sørget for at levere hjemmebanetrøjen i den ildrøde farve, som er særligt karakteristisk for det belgiske landshold. Med trøjen forsøger Burrda Sport at omfavne tre elementer: komfort, teknologi og lækkert design.

Komforten er søgt optimeret gennem de nyeste teknologier. Således er stoffet lavet i mikrofiber som er anti-bakterielt. Udover det har Burrda brugt en teknik på siderne og skuldrene, hvor sømmene er bundet. Dermed undgår man friktion og irritation, og spillerne opnår derfor også den absolut største bevægelsesfrihed.

Stoffet er lavet i et letvægts-mesh, som absorberer overskydende sved og afviser al form for kropsvarme. Dermed bevarer trøjerne en lethed under alle forhold og spillerne skal derfor ikke bekymre sig om at løbe rundt i tunge trøjer. Hertil sørger ventilationshuller under armene at spillerne kan ånde frit og undgå overophedning.

Er du vild med Belgiens stjerne? Gå ind og bestil deres hjemmebanetrøje - kun 599,-

Belgiens landshold går under navnet De røde djævle og trøjen er derfor, som sagt, også rød. Hertil har Burrda også tilføjet den karakteristiske blegiske krone, som udgør en del af det belgiske fodboldforbunds logo som også er placeret på højre side af brystet.

Belgiens landsholdstrøje fik sin debut under venskabskampen den 5. marts, hvor Belgien og Elfenbenskysten spillede 2-2 foran et udsolgt stadion. Til VM skal de belgiske giganter op mod Algeriet, Rusland og Sydkorea, hvor Belgien må forventes at være favoritter til at avancere.

Vil du også have Belgiens udebanetrøje? Så gå herind og forudbestil nu - kun 599,-

Det bliver spændende at følge Belgien ved dette VM. Med stjerner som Vincent Kompany, Eden Hazard og Christian Benteke er der god grund til at hold øje med De røde djævle. Deres VM hjemmebanetrøje indeholder i hvert fald alt, hvad der er nødvendigt for at kunne præstere på højeste niveau. Hvad synes du om Belgiens VM hjemmebanetrøje? Og hvad tror du vi kan forvente af dem ved VM? Del gerne dine kommentarer med os i feltet herunder.