Mario Götze deler sine første indtryk af Nike Magista

Mario Götze var iblandt de absolut første af Nikes topspillere, som blev præsenteret for den nye Nike Magista. Han fik muligheden for at prøve fodboldstøvlen af og mærke på egne fødder, hvad det egentlig er for en følelse Nike Magista tilbyder. Se hans reaktion og beskrivelse af fodboldstøvlen her.

Mario Götze har været en af frontmændende i Nikes seneste lancering af Nike Magista. I dagen op til, så vi blandt andet en kort teaser, hvor Götze blev præsenteret for Magista for første gang, med ordene Utroligt. Nu forklarer Götze, hvad hans første tanker om støvlen var og hvorfor den er så speciel.

Hvis du vil sikre dig at være den første til at få fingrene i Nike Magista så sign up her for at få nyt på e-mail og SMS.

Om det første indtryk siger Götze: "Da jeg så Magistaen for førse gang var det helt utroligt. Det er en ny støvle og innovation og ikke i nærheden af noget jeg har set før." Fodboldstøvlen levede da også helt op til Götzes forventninger og mere til, da han først iførte sig Magistaen: "Da jeg spillede med støvlen for første gang, var jeg virkelig begejstret. Jeg havde slet ikke forventet at have den følelse som støvlen gav mig, det er en virkelig naturlig følelse, skoen sidder perfekt og den føles virkelig som en del af min krop."

Götze kendte allerede til Flyknit-teknologien fra Nikes løbesko og han er svært begejstret for at det nu også er kommet til fodboldstøvler: "På grund af det nye materiale får man en mere naturlig føling for bolden og det føles som om man er meget tættere på bolden. For en spiller som mig, på min position og med min spillestil, er det ekstremt vigtigt."

Der er stadig noget tid til at Nike Magista kommer - i mellemtiden kan du signe up her for at få nyt på e-mail og SMS.

Mario Götze er iblandt de spillere som vil blive set med den nye Nike Magista og han glæder sig helt sikkert lige så meget som os til at få den i aktion. Ud fra hans reaktion er der i hvert fald al god grund til at glæde sig til den kommer ud. Tror du at Nike Magista har lagt fundamentet for fremtidens fodboldstøvler? Vi vil meget gerne høre din mening, så del dine kommentarer i feltet herunder.