Nike Acadamy tester Nike Magista før alle andre

Mens vi alle venter spændt på at få lov til selv at prøve den nye Nike Magista på vores egne fødder, så er der allerede en lille gruppe af heldige fodboldsspillere, der har fået lov til at prøvekøre dem. Iblandt dem var en gruppe af talenter fra Nike Academy, som blev overrasket med deres helt eget par.

Tilbage i oktober, var der ikke mange der snakkede om fodboldstøvler vævet i stof eller med ankelsokker. Det er selvfølgelig bortset lige fra Nike og Adidas, som har haft prototyper på tegnebrættet i nogle år. Den 24. oktober 2013, blev til gengæld en helt speciel dag for en gruppe talenter fra Nike Academy, som på vej ud til en helt almindelig træning, blev overrasket med et noget specielt syn.

Hvis du vil sikre dig at være den første til at få fingrene i Nike Magista så sign up her for at få nyt på e-mail og SMS.

Nike havde nemlig inviteret en række af deres bedste playmakers fra Nike Academy til at teste en prototype af Nike Magista af. Og der er ikke noget at sige til at deres ansigtsudtryk var af en noget anden karakter end hvis træningen havde forløbet som planlagt.

Nike Academy er et engelsk-baseret fodbold akademi, hvor de bedste usignerede U-20 spillere rundt omkring i verden bliver hentet ind og får muligheden for at finde en klub at spille for. Det endelige hold bliver samlet i en blanding er frigjorte spillere fra professionelle klubber, samt vinderne af The Chance som er en scouting konkurrence organiseret af Nike.

Hvis du vil sikre dig at være den første til at få fingrene i Nike Magista så sign up her for at få nyt på e-mail og SMS.

Finalisterne af denne konkurrence fik ligeledes muligheden for at imponere trænere og talentspejdere i den nye Nike Magista. Denne gruppe af spillere fik altså en unik mulighed til at prøve den nye Nike Magista, som alså kun er blevet prøvet af meget få professionelle fodboldsspillere.

Som bekendt er Nike Magista en fodboldstøvle, som er lavet med en helt unik ankelsok, som skal støtte og yde et mere dynamisk fit i overgangen mellem foden og resten af benet. Den er lavet i Nikes innovative Flyknit-teknologi, og tilpasser sig derfor også foden, som ingen anden fodboldstøvle har gjort det før. Dermed opnår man også et helt unikt touch med bolden.

Spillerne fra Nike Academy var da også yderst tilfredse med deres første kendskab med Nike Magista. Særligt den sokkelignende følelse faldt i deres opmærksomhed, som en helt speciel og unik følelse. Vi glæder os også til at tage et nærmere kig på den nye Nike Magista og komme helt ind til benet med støvlen, der har lagt nye standarder for fodboldstøvlens fremtid.

Hvis du vil sikre dig at være den første til at få fingrene i Nike Magista så sign up her for at få nyt på e-mail og SMS.

Spillerne fra Nike Academy er har fået en helt særlig oplevelse, efter at de fik lov til at teste prototyper af den nye Nike Magista af. Vi kan også mærke at den kommende sæson bliver noget helt specielt. Ikke blot på grund af Nike Magista, men også for de mange ting der er udsigt til. Hvad glæder du dig allermest til ved den nye fodboldsæson?