Gareth Bale træner i Adidas F50 Crazylight - igen

Sidste uge var uden tvivl en af de mest begivenhedsrige uger længe. Med landsholdssamling, fulgte præsentationer af en række VM landsholdstrøjer og så var der også lige en præsentation af en vis Nike Magista, som tiltrak sig en del opmærksomhed. Faktisk så meget at vi helt overså Gareth Bales fodtøj under Wales' træning i tirsdags. Den tager vi derfor et nærmere kig på nu.

Det er ikke første gang vi har set ham træne i dem og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Gareth Bale er som bekendt daglig bruger af Adidas adizero F50. Det er der i sig selv ingen nyhedsværdi i. Til gengæld bliver nyheden af en noget anden karakter, når man ser at det ikke bare er hans normale F50, men den variant der går under navnet Crazylight.

Mens vi bevæger os tættere og tættere på VM spidser fodboldstøvleræset til. Adidas og Nike har i de seneste måneder skiftevis taget føringen omkring opmærksomheden på deres fodboldstøvler og Bale hjælper til med at kaste lidt mere brænde på Adidas' bål. Ved midtugens landsholdssamling havde Bale nemlig iført sig den fodboldstøvle, der i nogle uger har været rygtet som Adidas' næste træk.

Den har fået navnet Adidas Crazylight og et hurtigt kig på fodboldstøvlen fortæller da også at den har fået et noget skørt design - lige efter sit navn. I farverne gul, orange og sort udgør det mønstrede design noget vi ikke har set før og hvis teknologien bag støvlen blot er halvt så alternativ som designet, så har vi noget rigtig spændende i vente. En af de ting, der i hvert fald må forventes at blive anderledes på støvlen er vægten, som Adidas desperat jagter på at få så langt ned som overhovedet muligt. I hvert fald er Bale en perfekt forsøgskanin at teste letvægtstøvler på, så det bliver spændende at se, hvor langt ned Adidas vil gå med den kommende Crazylight.

Bale viste i hvert fald ekstrem speed i Wales træningskamp, hvor han løb fra alt og alle ved sit mål til 3-1- Med det nye design, vil hans modstandere i hvert fald ikke have problemer med at finde ham. Spørgsmålet er så bare, hvor mange ekstra problemer de vil have med at fange ham. Knopsystemet har i hvert fald bevaret den samme high-speed konstellation som F50 fodboldstøvlen har, så farten vil i hvert fald ikke blive mindre med den kommen Crazylight.

Det er en virkelig spændende tid vi går i møde, med en række nye fodboldstøvler og Bale og Adidas lurer absolut på noget i disse dag. Med El Clasico lige rundt om hjørnet, skal det blive spændende at se om Adidas vælger at præsentere deres nye Crazylight inden eller om de venter til vi kommer tættere på VM. Hvad synes du om den Nye Adidas Crazylight? Og hvad tror du vi kan forvente af den nyeste i rækken af F50-kollektionen? Som altid inviterer vi dig til at dele dine tanker med os, så skriv din kommentar i feltet herunder.