Dare to Zlatan: Pres dig selv og overkom pressede sitationer

Zlatan Ibrahimovic er en karakter uden sammenligning. Uge efter uge kan man være sikker på at der vil være en kavalkade af highlights udelukkende præsteret af Zlatan. Han har skabt nogle særdeles mindeværdige oplevelser for både det svenske landshold og de klubber han har repræsenteret og nu giver han ud af din visdom, som kun Zlatan besidder.

Dare to Zlatan? Sådan har det tidligere lydt i en kampagne fra Nike. Nu har Nike allieret sig med Zlatan Ibrahimovic igen, for at lære os, hvad der skal til for at blive i stand til at overkomme sine værste frygter - i bedste stil som Zlatan praktiserer det selv, hver dag. Det gør de med en række kort-videoer med Zlatan i hovedrollen og muligheden for at hente en række visdoms-tips via Zlatans officiellie twitter profil.

Hvis du tør at gå hele vejen - så klik dig ind og se mere om 'Dare to Zlatan'.

Videoerne placerer Zlatan i nogle udfordrende situationer og illustrerer på bedste Zlatan-vis, hvad der skal til for at overkomme selv de største og umiddelbart mest umulige sitUationer. Og som Zlatan selv siger det, så er den bedste måde at præstere under pres, ved at træne under pres.

Zlatan gør i hvert fald sit til at udfordre sig selv, om det så handler om at lave et saksespark på en sten omringet af lavet, stå ansigt til ansigt med en tiger i en skudduel eller drible rundt med en lyntiltiltrækkende bold, så møder Zlatan udfordringen i bedste Zlatan-stil, og det er det der gør at Zlatan er en ud af en million.

Og hvis nogen, nogensinde sagde at Zlatan ikke er underholdende, så skal de nok til at overveje at tage deres ord i sig igen. I hvert fald stræber Zlatan altid efter at gøre det uventede. Og det er vel nok hans største råd til dig, som gerne vil gøre som Zlatan. Og nå ja, så er det nok også en meget god ide at lade dit hår gro indtil du kan samle dig en lækker hestehale.

Hi @Greg_douglass, failure is the first step to success. The second step is growing a ponytail. #DaretoZlatan

— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) March 10, 2014

Am I mad @bailofwz? Would a sane man try a 32 yard overhead kick in an international match? #DareToZlatan

— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) March 10, 2014

Dear @AmirunSalleh, nothing Zlatan does is easy. That's why Zlatan does it. #DareToZlatan

— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) March 10, 2014

Zlatan Ibrahimovic er en de mest karakteristiske personligheder fodbolden nogensinde har fået. Hans farverige personlighed vil utvivlsomt blive savnet ved VM. Som trøst giver Zlatan os nu selv muligheden for at blive klogere på, hvad vi selv kan gøre for at blive "Zlataniseret". Hvad gør du selv for at leve op til Zlatan-standard? Del dine kommentarer med os i feltet herunder.