Unisport WebTV: Nike Magista førstehåndsindtryk

Efter lanceringen af Nike Magista i Barcelona i torsdags fik vi også lov at prøve den nye fodboldstøvle, og selv om vi ikke helt nåede at prøve den længe nok til at lave en anmeldelse, giver Joltter alligevel sit førstehåndsindtryk af Magista her.

Efter at have overværet lanceringen af Nike Magista i Barcelona, hvor bl.a. Andres Iniesta fortalte om sin nye fodboldstøvle, havde vi svært ved at vente med at få fodboldstøvlen på og prøve den på banen - og heldigvis var det præcis, hvad Nike havde planlagt til os.

Vi fik nemlig muligheden for at kigge et smut forbi FC Barcelonas træningsanlæg, populært kaldet La Masia - og som rent faktisk hedder Ciutat Esportiva Joan Gamper - for at hive Nike Magista på fødderne og rent faktisk få oplevelsen af, hvordan Flyknit-overdelen med Dynamic Fit ankelsokken fungerer.

Du kan sikre dig at være blandt de førse til at få Nike Magista ved signe up her. Så kan du få al den seneste info og notifikationer på e-mail eller SMS.

Joltter var blandt de heldige, som fik lov at tage fodboldstøvlen på fødderne og få et træningspas på en af de mest kendte træningsanlæg i verden - hvor legender for alvor er blevet skabt og sågar stadig træner i dag. Dommen over Magista var klar - en virkelig unik, men også rigtig lækker oplevelse, der giver fornemmelsen af at spille med en sok med knopper under.

Samtidig kigger Joltter også på nogle af de hyppigst stille spørgsmål - f.eks. om hvorvidt man stadig kan spille med både almindelige fodboldstrømper eller Trusox i Nike Magista. Svaret er, at et kan man godt, i øvrigt - uden problemer.

Få al den seneste info og notifikationer på e-mail eller SMS om den nye Nike Magista ved at signe up her.

Hvad synes du om Nike Magista fodboldstøvlen - og glæder du dig til selv at prøve kræfter med den nye innovative Magista? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.