Unisport WebTV: Nike Magista lancerings-event teaser

Magista, mød verden. Verden, mød Magista. Nike lancerede i går deres seneste innovation, den nye Nike Magista, som for alvor tager fodboldstøvler ind i en ny tidsalder med en overdel af Flyknit samt en ankelsok. Vi var naturligvis med, og du kan meget snart kigge med over skulderen i vores event-video. Indtil da kan du kigge lidt på teaseren derfra...

Så blev sløret endelig løftet for Nike Magista fodboldstøvlen efter en lang teaser-periode, og efter at have rodet rundt på gulvet og fundet vores underkæber igen efter at have tabt dem over Magista gik vi igang med at brygge en lækker omgang video sammen til jer fra eventet.

Du kan få al den seneste information om Nike Magista Obra på e-mail eller SMS ved at signe up her

Den kan I se om ikke så længe, men indtil da har vi lavet en lille smagsprøve på hvordan det gik ned til eventet, hvor vi fik lov at se - og prøve - den nye Nike Magista fodboldstøvle.

Og det gik ikke stille for sig, skulle vi hilse og sige; med medier fra hele verden inviteret og en præsentation af Magista fra Mark Parker, CEO i Nike, samt Andres Iniesta, fik vi lynhurtigt et indtryk af, hvor revolutionerende Nike Magista Obra egentlig er.

Hvis du ikke vil gå glip af af den nye Nike Magista Obra, så kan du få al den seneste information på e-mail eller SMS ved at signe up her

Magista er nemlig bygget med ønsket om at give et perfekt fit og fjerne alle distraherende elementer på fodboldstøvlen. Det opnåede Nike ved brugen af deres revolutionerende Flyknit-teknologi, som sørger for, at Magista fodboldstøvlen sidder som en sok på foden. Samtidig gør den høje ankelsok, at Magista nærmest bliver ét med foden og derfor føles mere naturlig at spille med.

Og ja - vi FIK rent faktisk muligheden for at teste Magista. Hvordan det gik kan du snart høre meget mere om, når Joltter leverer sit førstehåndsindtryk af den nye Nike Magista. Indtil da kan du tjekke vores teaser-video fra eventet ud. Stay tuned for mere...

Nu hvor støvet har lagt sig efter lanceringen, hvad synes du så om Magista? Synes du sokken er lidt spacy, eller er Magista lige dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.