Unisport WebTV: Nike Magista launch i Barcelona teaser

Nike har noget specielt i ærmet i morgen, d. 06.03.14, hvor deres nye Nike Magista fodboldstøvle bliver lanceret. Vi har fået mange små smagsprøver, og i morgen går det løs. Magista fodboldstøvlen afsløres i Barcelona, og vi er naturligvis med. Det kan du få en lille teaser på her...

"Fodbold bliver aldrig det samme igen" - sådan har Nike pirret vores nysgerrighed inden lanceringen af den nye Nike Magista fodboldstøvle i morgen, hvor Magista bliver afsløret i Barcelona.

Vil du have den seneste information om Nike Magista fodboldstøvlen på e-mail eller sms? Så tilmeld dig lige her

Vi er naturligvis med til selve lanceringen af Nike Magista fodboldstøvlen, som du kommer til at kunne se meget mere til i morgen - og som ganske rigtigt kommer til at bringe nogle helt nye elementer til fodboldstøvler. Nike har virkelig lagt i kakkelovnen til Magistas kommen, og vi glæder os rigtig meget til at kunne fortælle mere om Nikes innovative Magista-støvle.

Nike har dog ikke helt kunne holde tæt med overraskelserne, og afslørede bl.a. i slutningen af deres Nike Magista teaser-video, at Magista fodboldstøvlen vil have noget med Flyknit at gøre - samt naturligvis ikke se ud helt som andre fodboldstøvler.

Hvordan det nu lige hænger sammen, samt hvordan Nike Magista egentlig ser ud, kan du altså se mere til i morgen, hvor vi kommer til at dække lanceringen tæt.

Vil du have den seneste information om Nike Magista fodboldstøvlen på e-mail eller sms? Så tilmeld dig lige her

Der har snart været mange teaser-billeder for den nye Nike Magista, men hvad tror du egentlig, der gemmer sig bag sløret, når Nike for første gang kan vise Magista frem i morgen? Fortæl os dine forventninger i boksen herunder.