Puma giver Cameroun en løve-inspireret VM hjemmebanetrøje

Cameroun er den afrikanske nation, har deltaget flest gange ved en VM-slutrunde. Særligt huskes de for deres sprudlende fodbold ved VM i Italien i 1990, hvor Roger Milla sørgede for at resten af verden lærte Cameroun at kende som de uovervindelige løver. Nu har Puma præsenteret Camerouns VM hjemmebanetrøje, sætter den symbolske løve i frontsædet

De afrikanske lande har det traditionelt set svært ved VM-slutrunder. Således har det afrikanske kontinent aldrig været repræsenteret ved en semifinale i VM. Cameroun var det første land der nåede helt frem til en kvartfinale, men måtte se det bitre nederlag i øjnene, da England trak det længste strå i overtiden.

Dengang hed sponsoren Adidas. Puma overtog løverne i midten af 90'erne og siden har man ikke kunne skille de to fra hinanden. Vi husker en række ærmeløse trøjer, som helt sikkert fik draget et par ekstra blikke til sig, ligesom en heldragt, der kunne lynes op bagfra. Til denne slutrunde har Puma dog sørget for en mere traditionel fodboldtrøje, der dog stadig skiller sig ud fra mængden.

Gå ind og forudbestil Eto'os hjemmebanetrøje nu - kun 499,-

Designet på Camerouns VM-trøje er nemlig en direkte hyldest til den symbolske løve, som det camerounske landshold bliver forbundet med. Hele fronten bærer nemlig et print af mønstre inspireret af stjernerne fra Camerouns flag, omridset af landet og grafik der afspejler fodboldbanen.

Således formår Puma med Camerouns karakteristiske grønne farve og stærk symolik, at sende referencer ud til deres kultur og historie, som løverne er så stolte af. Der er dermed al god grund til at være stolte når de camerounske spillere skal trække trøjen over hovederne for første gang, når de i aften møder Portugal i en træningskamp som opvarmning mod VM.

Er du vild med Camerouns design? Forudbestil deres hjemmebanetrøje nu - kun 499,-

Hjemmebanetrøjen er selvfølgelig lavet i Pumas nyeste teknologier, som blandt andet deres innovative PWR ACTV. Den atletiske tape, som er strategisk placeret på forskellige områder på trøjen, sidder og yder en form for mikro-massage der aktiverer musklerne på en hurtigere og mere effektiv måde. Kombineret med ventilationshuller under armene, har spillerne fået de bedste forudsætninger for at præstere deres bedste, når de går i kamp under den brasilianske sol.

Cameroun skal da også bruge alt den energi de kan få til VM. De skal nemlig op mod værtsnationen allerede i gruppespillet og om de er på hjemmebane eller ej, så er det aldrig en sjov opgave at møde holdet der praktisere Jogo Bonito. Udover Brasilien skal Cameroun også op imod Mexico og Kroatien.

Vil du støtte Cameroun ved VM? Forudbestil deres VM-trøje nu - kun 499,-

Det er efterhånden nogle år siden at Cameroun for alvor har gjort sig gældende ved et VM. Faktisk, så var deres vej til kvartfinalen i 1990, den eneste gang de har formået at spille sig videre fra gruppespillet. Puma har gjort, hvad de kan for at give Camerounså godt et udgangspunkt, som muligt. Hvad synes du om Camerouns løve-inspirerede VM hjemmebanetrøje? Kan den hjælpe Cameroun på vejen mod succes? Del gerne dine tanker med os i kommentarfeltet herunder.