Grækenland til VM i Brasilien i et enkelt og moderne design

Grækenland er et sjældent syn ved en VM-slutrunde. Faktisk er det blot 3. gang at de deltager på den helt store scene. I år er de med for 2. gang i træk og Nike har stået for Grækenlands VM hjemmebanetrøje

Helt indtil sidste år, havde vi været vant til at se den græske landsholdstrøje med Adidas' velkendte tre striber. Men op mod VM har Nike overtaget landet, som gav verden filosofi og matematik. Hjemmebanetrøjen er lavet i et enkelt og moderne design, som yder retfærdighed til den græske patriotisme.

Med en dominerende hvid og blå på den polo-inspirerede krave og på det yderste af ærmerne, vil grækerne stolt kunne repræsentere de græske farver under deres 3. VM-slutrunde.

Gå allerede ind og forudbestil Grækenlands hjemmebanetrøje nu - kun 599,-

VM trøjerne, som blev overleveret til det græske landshold under en træningsession i forbindelse med den kommende landskamp mod Korea, er lavet med Nikes nyeste teknologier. De er nemlig lavet i Nikes Dri-Fit materiale, der sørger for at lede fugt og sved væk fra kroppen. Ideen bag er at spillerne på den måde kan præstere mere, når deres krop har en mere naturlig temperatur og ikke overopheder.

Til at udvikle trøjerne har Nike scannet en række professionelle fodboldspilleres krppe ved hjælp af en 3D scanner. Dermed har de opnået et absolut perfekt fit, som giver fodboldspillerne mere frie og naturlige bevægelsesmønstre. Oven i det hele har Nike formået at skabe et stykke tøj, som også er 100% miljøvenligt ved at bruge genrbugt polyester og faktisk er hvert sæt også lavet i gennemsnit af 18 genbrugte plasticflasker.

Er du vild med Grækenlands hjemmebanetrøje? Forudbestil den nu - kun 599,-

Den græske stjerne Georgios Samaras, er utrolig stolt af at skulle repræsentere sit lands farver ved dette års VM: Det er en kæmpe ære for mig og mine holdkammerater at skulle repræsentere vores land. Vi vil være forenet som et hold, som altid, og vi vil gøre vores bedste for at kunne bringe glæde til vores fans i Brasilien denne sommer.

Du kan allerede nu forudbestille Grækenlands hjemmebanetrøje - kun 599,-

Grækenland er absolut ikke blandt favoritterne til at tage VM-guldet i Brasilien. Til gengæld er der ingen tvivl om at der er masser af ære på spil for de stolte grækere. Nike har sørget for at Samaras og co. under alle omstændigheder kan vise deres lands farver stolt frem. Hvad synes du om Nikes bud på en græsk landsholdstrøje? Var det skiftet værd? Som altid vil vi gerne høre din mening. Del den med os i kommentarfeltet herunder.