Pumaer og elefanter trives også: Elfenbenskystens VM trøjer

En af de afrikanske nationer, som helt sikkert vil gøre sit for at skinne igennem under den brasilianske sol, er Elfenbenskysten. Les Éléphants deltager på den store scene for tredje gang i træk og nogensinde. Puma har i dag præsenteret VM trøjerne, som Yaya Touré og co. skal spille i.

I 2006 trådte Puma til som Elfenbenskystens nye sponsor. Siden har de haft ansvaret for at levere landsholdstrøjer til landet, der i nyere tid har produceret stjerner som Drogba, Kalou og Yaya Touré. Til VM i Brasilien har Puma sørget for en hjemme- og udebanetrøje, med et enkelt og simpelt design, som alligevel sørger for at hylde den kultur Les Éléphants repræsenterer.

Tror du på Drogba og Toure i år? Forudbestille deres hjemmebanetrøje nu - kun 499,-

Hjemmebanetrøjen er lavet i den velkendte skarpe orange farve. Omkring skuldrene har Puma designet et print inspireret af landets absolut vigtigste symbol, elefanten, som også er fodbold landsholdets kælenavn. Elefanten indgår både grafisk og skrevet i printet og er blandet ind sammen med grafik fra fodboldbaner og omridset af landet.

Ligesom Pumas andre trøjer er Elfenbenskystens landsholdstrøje også lavet den innovative PWR ACTV teknologi. Teknologien bygger på en atletisk tape, som er placeret på strategisk udvalgte områder indvendigt på trøjen. Den yder en form for mikro-massage, der aktiverer musklerne på en hurtigere og mere effektiv måde. På den måde giver Puma spillerne optimale forudsætninger for at yde deres bedste på banen. Det er kombineret med lufthuller placeret under armene og øger dermed spillerens åndedræt og giver en anden form for frihed til at bevæge sig.

Du kan også forudbestille deres udebanetrøje nu - kun 499,-

Udebanetrøjen er lavet med samme design som hjemmebanetrøjen. Den har dog fået en dominerende grøn farve, som alternativ til landets orange.

En af landets absolut største stjerner, Yaya Toure, er særligt glad for deres nye VM landsholdstrøjer: Jeg er virkelig glad for designet, som er enkelt med stærke referencer til elefanten, som er landets vigtigste symbol. Det repræsenterer styrke og beslutsomhed og det er præcis den følelse vi tager med os til Brasilien. Vi er klar til at VM-udfordringen op."

Elfenbenskysten kommer til at møde lidt fra hvert kontinent, når de i gruppespillet skal op mod Colombia, Grækenland og Japan. En gruppe der må betragtes, som meget åben.

Find Elfenbenskystens VM landsholdstrøjer her og forudbestil dem nu - kun 499,-

Les Éléphants har produceret mange stjerner, men har alligevel haft svært ved at præstere på den helt store scene. Nu får de en ny mulighed for at sætte deres land på VM-kortet. Puma har givet en trøje med stærke symbolske referencer og Touré er glad for den. Men hvad synes du om Pumas VM-trøjer til Elfenbenskysten. Har de gjort et godt stykke arbejde? Del dine kommentarer med os i feltet herunder.