Følg Unisportlife på Snapchat og kom med bag scenen

Vi lever og ånder for fodbold, og tænker på det både når vi er på arbejde, til træning og når vi ser det i TV på CL-aftener og i weekenden. Med andre ord - vi lever #unisportlife - også på Snapchat. Vil du vide mere? Så se her.

Yep, Unisport er på Snapchat. Og yep, der foregår skøre ting bag kulisserne. Vil du være med? Så skal du bare hoppe ind på Snapchat og søge efter Unisportlife.

Her inddrager vi dig i vores daglige arbejde, lige fra et kig på de nyeste fodboldstøvler, til gak og gøgl med Joltter, Jakob og resten af Unisport-holdet, som udlever #Unisportlife hver dag.

Men hvordan kan du så komme med på vognen og få indblik i vores #unisportlife? Det er ganske enkelt - hent Snapchat til din smartphone og søg på Unisportlife eller gå ind i kamerafunktionen, peg på snapchat spøgelset og tap på din skærm - så er du klar til at følge med i vores stories.

Hvis du, ligesom os, ikke kan få nok af fodbold og udstyr eller er du bare nysgerrig i, hvad der foregår bag kulisserne herinde, så hop ind på Snapchat og følg os nu.

Ud over at kunne følge os på Snapchat, er vi naturligvis også på de andre store sociale medier, hvor du kan findes os både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi også løbende opdaterer dig med alt det seneste af fodboldudstyr. Med andre ord; vil du holdes helt opdateret ved du hvor du skal klikke hen!