Puma omfavner den afrikanske ånd med Ghanas VM-sæt

Ghanas exit ved VM i Sydafrika hører måske til en af de mest tragiske afskedigelser i historien. Et brændt straffespark i absolut sidste minut mod Uruguay blev i sidste ende Ghanas sidste VM optræden i 2010. Nu er the Black Stars stærkt tilbage og Puma har netop præsenteret deres VM hjemmebane- og udebanetrøjer.

Et afrikansk hold har aldrig været så tæt på at nå frem til en VM-semfinale, som Ghana var i 2010. Derfor er der ingen tvivl om at det ghanesiske landshold træder ind til VM i Brasilien med en tørst efter mere. For at deltage skal landet dog også bruge et landsholdssæt og det har Puma trofast sørget for at give det optmimistiske land.

Støt the Black Stars ved at forudbestille deres hjemmebanetrøje nu - kun 499,-

Hjemmebanetrøjen er lavet i den velkendte hvide farve og er lavet i et enkelt og rent look. Til gengæld bryder Puma det enkle og rene look, med et print på kraven og ærmerne, som i den grad yder retfærdighed til den afrikanske kultur. Inspireret af farverne fra det ghanesiske flag, er designet lavet med stjerne og grafik inspireret fra fodboldbaner. Udover grafik indeholder printet også teksten "Ghana" og "Black Stars" som jo er det afrikanske lands kælenavn.

Udebanetrøjen er ligeledes en klar hyldest til den afrikanske kulture og her er printet fra hjemmebanetrøjen brugt til hele forsiden af trøjen, som i år er dominerende rød, med få gule farver.

Vil du også have udebanetrøjen? Forudbestil den nu - kun 499,-

Ghanas landsholdstrøjer er ligesom de andre Puma trøjer lavet med deres innovative PWR ACTV teknologi. En kombination af atltetisk tape, som er placeret på strategisk udvalgte områder indvendigt på trøjen og ventilationshuller under armene giver spillerne optimale forudsætninger for at præstere på deres højeste niveau.

Således yder tapen en form for mikro-massage, der aktiverer musklerne på en hurtigere og mere effektiv måde. Lufthullerne sørger for at give spillerne et bedre åndedræt og muligheden for at bevæge sig mere frit.

Gå ind og forudbestil Ghanas VM landsholdstrøjer nu - kun 499,-

Ghanas anfører, som ved sidste VM brændte det skelsættende straffespark, glæder sig til at trække i sit lands farver, så han kan rette op på sine fejl: "Holdet har ventet i lang tid, siden VM i 2010, hvor vi nåede frem til kvartfinalerne. At være så tæt på at blive det første afrikanske land til at nå semifinalen var en kæmpe triumf, men samtidig også meget smertefuldt og vi er virkelig motiverede til at komme tilbage og opnå endnu bedre resultater"

Ghana vil igen i år møde Tyskland i puljespillet, ligesom de gjorde i 2010. Til gengæld har de også Portugal og USA, og det må man sige er et lille step-up i forhold til sidste VM, hvor modstanderne hed Serbien og Australien.

Gå ind og forudbestil Ghanas VM landsholdstrøjer nu - kun 499,-

Det bliver spændende at følge Ghana, som uden tvivl kommer til at spille deres VM kampe med blod på tænderne. De skal dog yde deres absolut bedste, hvis de skal over den første bom og Puma har gjort sit til at hjælpe til med det. Hvad synes du om de afrikansk-inspirerede hjemmebane- og udebanetrøjer og hvad er dine forventninger til the Black Stars i år