Puma vælger den sikre vej med Algeriets VM landsholdstrøjer

Algeriet har blot deltaget ved 3 VM-slutrunder og VM i Brasilien bliver dermed blot deres fjerde deltagelse. Selvom Algeriet ikke scorede et eneste mål i Sydafrika, så drillede de alligevel England og formåede at spille 0-0 med dem. Nu er de klar til at drille de store nationer igen og Puma har hjulpet dem på vej med et VM hjemmebane- og udebanesæt

Sidst Algeriet vandt noget bemærkelsesværdigt, var i 1990 da de gik hele vejen i African Nations Cup. Deres bedste resultat ved en VM-slutrunde var en 13 plads ved VM i 1982 - første gang de deltog ved VM. Puma har repræsenteret Algeriet over flere gange, men siden 2009 har pumaen siddet trofast på det algeriske bryst.

Udebanetrøjen er lavet i den klassiske grønne farve, som ligeledes er en del af det algeriske flag. Dermed har Puma holdt sig til traditionerne da de skulle designe Algeriets VM landsholdssæt.

Ligger Algeriet dit hjerte nært? Forudbestil deres hjemmebanetrøje nu - kun 499,-

Algeriet opræder som regel i hvid når de er på hjemmebane og ved VM i Brasilien bliver det ikke anderledes. Med Algeriets nyeste VM landsholdstrøjer er Puma tydeligvis gået efter et minimalistisk og enkelt look med Algeriets landsholdstrøjer, som ikke indeholder masser af detaljer, mønstre eller symboler.

På trods af det enkle design, er trøjen alligevel prydet med Pumas innovative PWR ACTV teknologi. Den atletiske tape, som er placeret på strategisk udvalgte områder indvendigt på trøjen, vil altså også aktivere de algeriske muskler på effektiv vis. Begge landsholdstrøjer er ligeledes blevet udstyret med lufthuller under armene, som forbedrer spillerens åndedræt og giver en anden form for frihed til at bevæge sig.

På begge trøjer er fodboldforbundets logo placeret over brystet, mens det nationale emblem er placeret på højre side, med pumas logo i midten. Algeriet vil første gang spille i deres nye hjemmebanetrøje, når de i aften tager imod Slovenien.

Du kan også forudbestille deres udebanetrøje nu - kun 499,-

Ved denne slutrunde er Algeriet kommet i pulje med Belgien, Rusland og Sydkorea, og selvom Belgien og Rusland måske er forhåndsfavoritter til at gå videre herfra, så skal man aldrig afskrive de afrikanske hold, som altid har noget uventet at byde på. Algeriet lægger ud mod Belgien den 17. juni.

Find vej til begge Algeriets VM trøjer og forudbestil dem nu - kun 499,-

Algeriet deltager ved VM for fjerde gang og de håbefulde afrikanere satser utvivlsomt på større succes end deres sidste deltagelse i Sydafrika. Puma har givet Algeriet en enkel og minimalistisk landsholdstrøje, som repræsenterer landets hvid/grønne farver. Hvad synes du om det helt enkle look? Er det blevet for simpelt? Lad os høre, hvad du synes. Del dine kommentarer med os herunder.