Puma sørger for at Uruguay er klædt ordentligt på til VM

Urguay bliver ikke betragtet af mange som en seriøs kandidat til at løbe med titlen som verdensmestre i 2014. Men faktisk vandt Uruguay sidste gang VM blev afholdt i Brasilien. Det gjorde de med en sejr på 1-2 mod værtsnationen. Puma har nu offentliggjort de dobbelte verdensmestres VM landsholdstrøjer, som de vil spille i første gang når de besøger Østrig i aften.

Da VM sidst blev afholdt i Brasilien, var det de færreste der turde tro på at vinderne kunne blive andre end Brasilien. Dengang blev VM afgjort via en finalepulje mellem Spanien, Sverige, Brasilien og Uruguay. I den sidste kamp mellem Brasilien og Uruguay, stod det klart at vinderen ville blive verdensmestre.

Er Suarez, Cavani og Forlan iblandt dine favoritter? Forudbestil trøjen nu - kun 499,-

Det uruguanske folk har aldrig glemt denne magiske aften og der er ingen tvivl om at La Celeste vil gøre alt for at gentage succesen. Pumas og Uruguays partnerskab går helt tilbage til 2006 og til denne slutrunde har Puma igen sørget for at Los Charrúas stolt kan repræsentere landets farver.

Designet på hjemmebanetrøjen er koncentreret om Uruguays flag og de himmelblå farver, som er karakteristisk for landet. Maj-solen som er et stærkt nationalt symbol er således blevet indsat bag det stolte fodboldforbunds logo. Langs siderne er der to gule linjer, der repræsenterer de gule farver fra solen og på ærmerne et par blå/hvide linjer, som også indgår i det uruguayanske flag. Hertil er kraven designet ud fra moden der har præget Uruguays fodbold arv.

Ligesom Pumas andre trøjer er Uruguays landsholdstrøje også lavet den innovative PWR ACTV teknologi. Teknologien bygger på en atletisk tape, som er placeret på strategisk udvalgte områder indvendigt på trøjen. Den yder en form for mikro-massage, der aktiverer musklerne på en hurtigere og mere effektiv måde. På den måde giver Puma spillerne optimale forudsætninger for at yde deres bedste på banen. Det er kombineret med lufthuller placeret under armene og øger dermed spillerens åndedræt og giver en anden form for frihed til at bevæge sig.

Under VM i Italien i 1990 nåede Uruguay kun til 1/8-dels finalerne. Den gang spille La Celeste med en hvid udebanetrøje. Efter den slutrunde valgte forbundet dog at skifte over til rød, da man mente at den hvide farve bragte uheld til landsholdet. Ved VM i 2010 i Sydafrika valgte man dog at trodse overtroen og gå tilbage til den hvide udebane trøje - et skifte der senere viste sig at give pote. Derfor har Puma naturligvis også sørget for at pryde Uruguays udebanetrøje med den hvide farve.

Du kan også få Uruguays udebanetrøje. Forudbestil nu - kun 499,-

Og så var der jo lige det med VM i 1950. Kampen der senere er blevet kendt som El Maracanazo sidder dybt i både de brasilianske og uruguayanske spillere. Diego Godin, der til daglig spiller for Atletico Madrid ser frem til gå i sine forfædres fodspor: "Brasilien har en særlig plads i uruguayanernes hjerter. Vi ser frem til turneringen i år og vi håber at vi kan yde godt og bringe glæde til vores fans og vores land."

Pumas nye design til Uruguay yder absolut retfærdighed til nationen som vandt det første VM. Godin er også aldeles tilfreds med de nye VM trøjer: Jeg kan rigtig godt lide vores nye trøjer, de sidder rigtig godt og jeg er glad for at have en trøje med den nye PWR ACTV teknologi, som vil hjælpe os med at yde vores bedste på banen.

Gå ind og forudbestil Uruguays VM-trøjer nu - kun 499,-

Det uruguayanske folk har uden tvivl set frem mod denne turnering med stor glæde og optimisme. Los Charrúas vil da også yde alt hvad de har for at bringe guldet hjem til Uruguay igen. Men hvad synes du om Uruguays nye VM hjemmebane- og udebanetrøjer? Har Puma gjort et godt stykke arbejde? Som sædvanlig er vi klar til at høre din mening. Så del dine kommentarer med os herunder.