Nike fuldender Frankrigs VM sæt med elegant udebanetrøje

Frankrigs hjemmebanetrøje er allerede blevet præsenteret. Les Bleu kan dog ikke tage til Brasilien uden en udebanetrøje. Nu har Nike præsenteret Frankrigs alternativ og efter at have afviget fra traditionen sidste år er de hoppet tilbage til den klassiske hvide farve

Frankrig har altid været en stor fodboldnation, som har opnåe mange store resultater ved både EM- og VM-slutrunder. Det har derfor også gjort ekstra ondt på franskmændende at skulle se, hvordan landsholdet i de senere år har måttet nøjes med dårligere resultater. Sidst Les Bleu delto ved VM, kollapsede hanerne fuldstændig og endte sidst i en pulje de som minimum nok burde have avanceret fra.

Støt Les Bleus ved at forudbestille deres udebanetrøje nu - kun 599,-

Franskmændende har derfor i den grad noget at revancere og nu har Nike fuldendt Frankrigs forberedelser, med præsentationen af deres VM udebanetrøje. Siden Nike overtog ansvaret for de franske landsholdstrøjer i 2012 har der været en helt særlig enkel og elegant stil over landsholdets dragter. Og den har Nike bevaret her. Nike er gået tilbage til den hvide farve, som dog bliver brudt af diskrete grå horisontale linjer.

Designet inspireret af den traditionelle franske "Mariniére" (Sømand), som gik i dette klassiske stribede motiv. Dermed sender Nike en lille Salúte til det klassiske look, som har lagt fundamentet for den franske ånd og kultur, som jo også er kendt for at være en af tøjmodens mekkaer.

Få Frankrigs VM udebanetrøje nu - kun 599,-

Det franske fodboldforbunds logo, som er placeret over hjertet, følger samme stil som hjemmebanetrøjen. Hvor vi tidligere har set at den galliske hane har kigget mod vest, har Nike nu valgt at vende hanens retning mod øst. Samtidig er logoet blevet større og har fået lov at stå helt for sig selv på trøjens bryst, hvilket passer fint med den enkle stil Nike har indført i Frankrigs landsholdstrøjer.

Ligesom på hjemmebanetrøjen har Nike også lavet udebanetrøjen med deres Dri-Fit teknologi, som sikrer at trøjen ikke absorberer sved og fugt. Dermed kan spillerne bevarer en følelse af lethed og frihed til at bevæge sig modstandsfrit og ventilationshullerne sørger for at kroppen kan ånde bedre i trøjen.

Er du vild med Frankrigs VM udebanetrøje? Forudbestil den nu - kun 599,-

Frankrig har tidligere erfaret at nemme puljer på papiret ikke findes ved VM-slutrunder. I år har de igen fundet vejen til en, på papiret, nem pulje med Schweiz, Ecuador og Honduras. Har Frankrig mon lært af sine fejl denne gang? Hvordan tror du det vil gå Frankrig i Brasilien og synes du at Frankrig har det flotteste landsholdssæt ved VM? Vi vil gerne høre din mening, så del den med os ved at skrive i kommentarfeltet herunder.