Portugal jagter første VM titel i moderne VM landsholdstrøje

Play-off kampen mellem Portugal og Sverige går måske ned i historien, som en af de mest mindeværdige play-kampe. Cristiano og Portugal trak det længste strå og nu er Nike klar med Portugals VM hjemmebanetrøje. Et vovet og lidt anderledes design end normalt.

Portugals bedste resultat ved en VM slutrunde var i 1966, da den legandariske Eusebio førte sit land til en tredjeplads med en sejr på 2-1 over Sovjetunionen. Dengang spillede A Seleção i deres klassiske ræverøde dragt. Farverne på Portugals VM dragt anno 2014 er stadig de samme. Til gengæld har Nike tilføjet nogle horisontale mørkerøde linjer til trøjen, som dermed bryder det klassiske plane design, der har domineret den portugisiske landsholdstrøje i årtier.

Du kan allerede varme op til VM med Portugals VM trøje. - kun 599,-

Trøjen, som vil blive båret af verdens bedste fodboldsspiller, er altså et vovet design, som til gengæld er stilfuldt og moderne. Dermed forsøger Nike at følge den portugisiske og ikke mindst Cristiano Ronaldos, øje for mode. Som et lille modspil til det moderne look, har Nike valgt at give trøjen en V-formet krave og giver trøjen et lille pift af de gode gamle dage, da Eusebio førte de portugisiske tropper an.

Ligesom de andre landsholdstrøjer der er produceret af Nike, indeholder Portugals hjemmebanetrøje også de nyeste teknologier. Trøjerne er nemlig lavet i det velkendte Dri-Fit materiale, der sørger for at lede fugt og sved væk fra kroppen. Det har Nike kombineret med ders burnout væv og laserskåret ventilationshuller, der sikrer den optimale åndbarhed hos spillerne.

Elsker du Portugal og Cristiano? Køb deres nye VM-trøje nu - kun 599,-

Nikes 3D scannere er også blevet taget i brug ved udviklingen af A Seleçãos landsholdstrøje. Ved at scanne spillernes kroppe, sikrer Nike et perfekt fit og trøjerne vil altså ikke komme til at sidde og genere spillerne, når de skal bevæge sig rundt på grønsværen.

Portugal er en stolt fodboldnation, som hungrer efter at hive guldet hjem. Pokalen af den fineste karat har aldrig fundet vejen til Portugal og med de stjerner, landet har produceret igennem tiden, er det svært at acceptere for verdensmestrenes naboer. Ved denne slutrunde skal Portugal i første omgang forsøge at spille sig videre fra gruppespillet ved at slå Tyskland, Ghana og USA. En gruppe der ikke ligefrem udstråler "walk over" for portugiserne.

Du kan gå ind og få Portugals nye VM hjemmebanetrøje nu - kun 599,-

Cristiano Ronaldo vandt blev i december kåret til verdens bedste fodboldsspiller for anden gang i sin karriere. Nu skal han forsøge at føre sit land til tops på fodboldens fornemmeste scene. Nike har sørget for Portugals VM hjemmebanetrøjer og de har vovet skindet med et moderne design. Hvad synes du om A Seleçãos nye landsholdstrøje? Del din mening ved at skrive i kommentarfeltet herunder