Adidas giver dig muligheden for at komme til VM i Brasilien

Adidas giver dig nu muligheden for at få en unik mulighed for at se Messi og co. live, når de møder Bosnien i deres første VM kamp i Rio de Janeiro. Læs med her og se, hvad du skal gøre for at vinde billetter.

For blot få uger siden præsenterede Adidas verden for Messis helt personlige signaturstøvle: en adizero F50 i en eksplosion Adidas' sambafarver. Nu har de sat et spil sammen om netop denne fodboldstøvle, som skal give dig chancen for at opleve verdens største fodboldbegivenhed på nært hold.

Vil du have muligheden for at komme til VM? Spil nu!

Alt det kræver er, at du bruger de talenter du har på de sociale medier. Med andre ord: spred budskabet om Leo Messi så meget du overhovedet kan. Jo mere du taler om den lille argentiske troldmand på de sociale medier, jo hurtigere bliver spillet og jo større bliver dine chancer for at nå frem til Brasiliens 2. største by.

Spillet er tilgængeligt på både computer og smartphone og går ud på at du bliver sat i Messis fødder og skal drible udenom dine mange modstandere. Dermed kan du leve dig lidt ind i, hvordan det er at være en af verdens bedste fodboldspillere og oven i købet spille for muligheden om en af pladserne på Estadio Do Maracana den 15. juni.

Du vil kunne tjekke, hvor meget der bliver talt om Messi løbende ved at klikke på "Crowd Buzz", som vil informere dig om omfanget af omtale. Gennemfører du spillet vil du automatisk indgå i lodtrækningen om to billetter til Argentinas første VM kamp mod Bosnien

Klik dig ind og spil med og få chance for at se Messi og co. ved VM.

Du kan spille Fast or Fail ved at klikke dig ind på ovenstående link. Har du, hvad der skal til for at gå hele vejen? Skynd dig ind og meld dig ind i kampen, så du kan få muligheden for at se Messi og co. live.