Weekendens støvlespots: Flash Pack og Limited Editions

Den forgangne uge og weekenden bød på masser af god fodbold, og vanen tro var der masser af interessante fodboldstøvler at spotte også - så kig med og se hvad vores blik er faldet på af fodboldstøvler over weekenden.

Ruben Zadkovich (Newcastle Jets) - Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Grøn Den australske A-League er altid et godt sted at vende blikket hen, og i denne weekend var der endnu engang jackpot; Således havde Ruben Zadkovich fra Newcastle Jets hevet sine sort/grønne Adidas Nitrocharge 1.0 frem - hvilket ellers er en farvevariant, som vi ikke har set mange spillere i. Altid populært.

Paul Pogba (Juventus) - Nike CTR360 Maestri III Flash Pack Et af ugens mere interessante spots går ud til Paul Pogba, der lader til at have svært ved at beslutte sig for præcis hvilken farve af Nike CTR360 Maestri III han gerne vil spille i den hvide Flash Pack eller sin Orange/Sort. I weekenden faldt valget på Maestri fra Flash Pack - som Pogba dog havde valgt at tape Nike Swooshen på tåen over på. Er der kurrer på tråden mellem Nike og Pogba?

Brendon Thorne (Western Sydney) - Nike Hypervenom Phantom Flash Pack Mere Australien, mere Flash Pack. I kampen mellem Newcastle Jets var der mere guf i form af fodboldstøvler som sjældent ses på de professionelles fødder - og her leverede Brendon Thorne også med sine Nike Hypervenom Phantom fra Flash Pack i Hvid/Sort med de reflekterende paneler på hælen.

Will Keane (QPR) - Nike Mercurial Vapor IX Stealth Pack Det er dog ikke kun sort, der hitter, og i kampen mod Leeds var QPRs Will Keane igen at finde i sin Sort/Hvide Mercurial Vapor IX fra Stealth Pack, som den unge Queens Park Rangers spiller - der er udlånt fra Manchester United - havde på da QPR og Leeds spillede 1-1.

Daniel Sturridge (Liverpool) - Nike Hypervenom Phantom Blå/Gul/Sort Daniel Sturridge har længe spillet i sin Sort/Grønne/Hvide Hypervenom, men i weekendens kamp blev det kun til en halvleg, da den ene halvdel af SAS (Sturridge and Suarez) skiftede støvler i pausen og også spillede i den nye Hypervenom Phantom i Blå/Gul/Sort. Om Sturridge endelig har fået spillet den nye farve så meget til, at han vil gå over i den for good må tiden dog vise.

Roman Zozulya (FC Dnipro Dnipropetrovsk) - Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy Det må have været noget af en bølgedal af følelser for Roman Zozulya torsdag aften, hvor han først scorede mod Tottenham og satte Dnipro i en rigtig god situation til at gå videre i Europa League, men sidenhen blev udvist og så Dnipro ryge ud. Mens Zozulya var på banen spillede han i sin egen Vapor IX CR7 Galaxy, som han tidligere også har benyttet - hvilket altid er sjovt at se.

Leon Best (Sheffield Wednesday) - Nike Mercurial Vapor IX 15th Anniversary Edition Vi har gemt det Best-e (OK, det var sløjt, indrømmet) til sidst, med Leon Best, der er på lån i Sheffield Wednesday fra Blackburn. Han troppede nemlig op i weekenden i et par Nike Mercurial Vapor IX 15th Anniversary-støvler, der er lavet i sølle 1998 par i hele verden - men som vi faktisk har set flere proffer spille med siden lanceringen.

Der var uden tvivl masser af andre lækre fodboldstøvler i spil i weekenden og sidste uge - og faldt du over noget, hører vi meget gerne fra dig i boksen herunder. Hvilket spot var det bedste i din optik? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.