Puma giver det stolte Chile nye VM landsholdstrøjer

Chiles bedste VM resultater har ubetinget været på Sydamerikansk jord. En 5. plads i 1930 i Uruguay, en 9. plads i Brasilien i 1950 og en 3. plads på hjemmebane i 1962. I år stiller La Roja med et spændene mandskab med blandt andre Arturo Vidal og Alexis Sanchez og Puma har sørget for at at designe deres VM landsholdstrøjer.

I nyere tid har det knebet for det chilenske mandskab at skabe stor internationale resultater. En 10. plads ved det seneste VM i Sydafrika er faktisk La Roja's bedste resultat siden deres 3. plads i 1962. Nu er forhåbningerne dog sat op igen, efter at Chile senest udspillede England på Wembley og vandt 0-2.

Puma har igen i år stået for at lave Chiles landsholdstrøjer til VM. Farverne repræsenterer de klassiske rød/blå/hvid, som det chilenske flag bærer og er en direkte hyldest til den stolte nations patriotisme.

Hjemmebanetrøjen bærer selvfølgelig rød som den dominerende farve, mens udebantrøjen er hvid. Dermed er der ikke meget nyt på farvekombinationerne, som altid har haft denne konstellation.

Elsker du det chilenske landshold? Forudbestil deres hjemmebanetrøje nu - kun 499,-

På indersiden af nakken har Puma indsat den første linje fra Chiles nationalsang: "Puro, Chile, es tu cielo azulado", som oversat til dansk betyder: "Ren, Chile, det er din blå himmel". På bagsiden af nakken er Chiles flag placeret og der er ingen tvivl om at stoltheden for nationen i den grad bliver båret på tøjet.

Teknologien bag landsholdstrøjerne er Pumas innovative PWR ACTV teknologi. Teknologien vil blive brugt på alle landsholdstrøjer der er repræsenteret af Puma og består af en atletisk tape og kompressionsteknik. ACTV tapen er placeret forskellige steder indvendigt på trøjen. Tanken er at materialet yder en form for mikro-massage på huden og øger dermed fodboldspillerens ydeevne på banen, da musklerne vil bliver aktiveret hurtigere og mere effektitv. Kombineret med et mønstret væv under armene for øget åndbarhed og frihed til at bevæge sig, kan de chilenske spillere i hvert fald ikke klandre tøjet for at skulle være i vejen for succes.

Kan du ikke få nok af Chile? Så forudbestil deres udebanetrøje nu - kun 499,-

Den chilenske forsvarsspiller Marcos González, som til daglig spiller i Brasilien for den traditionsrige klub Flamengo, har da heller ikke en finger at sætte på deres VM hjemmebanetrøjek, som de vil spille i mod Tyskland på onsdag: "Vores nye trøje er rigtig flot og med de teknologiske tilføjelser, vil vi træde på banen fyldt med selvtillid og tro på at vi kan yde vores bedste."

Chile skal ved dette VM prøve kræfterne af mod de absolut bedste hold. De er nemlig kommet i pulje med de to finalister fra 2010, Spanien og Holland og Australien. González håber dog at Chile kan gøre nationen stolt: "Gruppespillet kommer til at blive en udfordring, men vi håber at vi kan tage udfordringen op og gøre vores land stolt."

Det er længe siden at Chile har gjort alvorligt væsen af sig selv ved en VM slutrunde. Men nu er vi tilbage på Sydamerikansk jord og så ved vi at Chile vil gøre alt for skabe et godt resultat. Ser du Chile som en outsider ved dette VM og hvordan synes du Puma har gjort det med Chiles nye VM hjemmebanetrøje? Lad os høre dine tanker. Del dem med os i kommentarfeltet herunder.