Puma giver Schweiz stilrene VM landsholdstrøjer

VM i Brasilien bliver den 10. VM-slutrunde for det schweiziske landshold. Deres bedste resultat hidtil var en 6. plads ved, ja VM i Brasilien i 1950. Med en suværen 1. plads i kvalifikationen og Shaqiri som styrmand, er schweizerne helt sikkert klar til at gøre deres forfædre kunsten efter og skabe et endnu bedre resultat for "Die Nati".

Puma og Schweiz har haft et lykkeligt ægteskab under de seneste 3 VM-slutrunder og når "Die Nati" rejser til Brasilien for at deltage ved deres 10. slutrunde, vil det være med Puma på brystet igen. Og Puma har endnu engang sørget for at urmagerne stolt kan repræsentere de rød/hvide farver under den brasilianske sol.

Hjemmebanetrøjen er, selvfølgelig, dominerende rød. I et enkelt og stilfuldt design har Puma dog formået at tilføje et par detaljer, som giver hjemmebanetrøjen en klar karakteristik af at være fra Schweiz. Således er hele overkroppen dækket af det velkendte schweiziske kors fra flaget, som repræsenterer nationens stolthed. Samtidig er der tilføje nogle hvide lige linjer langs siderne og giver dermed en diskret, men klar kontrast til de røde farver.

Holder du med Schweiz? Forudbestil deres nye VM hjemmebanetrøje - kun 499,-

På hjemmebanetrøjerne er det Schweiziske flag placeret på venstre side af brystet, over hjertet, mens fodboldforbundets logo er placeret på højre side.

Til Schweiz's VM hjemmebanetrøjer har Puma også valgt at bruge den innovative PWR ACTV teknologi. Teknologien vil blive brugt på alle landsholdstrøjer der er repræsenteret af Puma og består af en atletisk tape og kompressions teknik. ACTV tapen er placeret forskellige steder indvendigt på trøjen. Tanken er at materialet yder en form for mikro-massage på huden og øger dermed fodboldspillerens ydeevne på banen, da musklerne vil bliver aktiveret hurtigere og mere effektitvt. Kombineret med et mønstret væv under armene for øget åndbarhed og frihed til at bevæge sig, vil de schweiziske spillere være i stand til at yde 100% under det brasilianske klima.

Der er ingen tvivl om at forventningerne til det Schweiziske mandskab er store. Med et særdeles ungt hold, hvor mange er gengangere fra super årgangen, der gik helt til finalen under U21 EM, der jo som bekendt blev afholdt i Danmark.

Kan Schweiz overraske ved VM? Forudbestil deres VM hjemmebanetrøje - kun 499,-

En af de rutinerede kræfter hos "Die Nati" er Stephan Lichtsteiner, der til daglig repræsenterer de italienske mestre fra Juventus. Han udtrykker også stor glæde ved at skulle trække den nye landsholdstrøje over hovedet: "De nye landsholdstrøjer som PUMA har lavet til os er virkelig lækre. Stilen er flot og designet reflekterer den stolthed vi alle føler for vores land. Når vi møder Kroatien i denne uge, vil vi spille i trøjerne for første gang og vi glæder os til at teste de nyeste teknologier fra trøjen af".

Selvom Schweiz ikke har opnået de største resultater ved en VM-slutrunde så er de alligevel en af de nationer med den absolut flotteste fodbold arv. Således har Schweiz deltaget ved VM-slutrunder siden de første gang trådte ind som deltager i 1934 i Italien.

Vil du have Schweiz' nye VM hjemmebanetrøje? Forudbestil den nu - kun 499,-

Der er ingen tvivl om at Schweiz håber på at kunne gentage deres hidtil flotteste resultat, da de endte på en 6. plads i Brasilien i 1950. Puma har sørget for at klæde dem fint på til lejligheden. Tror du på at Schweiz kan overraske og hvad synes du om deres nye VM landsholdssæt? Del dine kommentarer med os i kommentarfeltet herunder.