Unisport WebTV: Nike Tiempo Legend V special delivery

I år er det 20 år siden, at den første Nike Tiempo-støvle og den ikoniske Tiempo Premier fra 1994 så dagens lys. Tidligere fik vi leveret en eksklusiv præsentationsbox, hvor både Nike Tiempo Legend V og Tiempo 94 er taget med. Se med da vi gav en af vores loyale brugere den limiterede box.

De færreste forstår at fejre en 20-års fødsesldag, som Nike har gjort det i år. Tiempo-kollektionens arv er en af de mest stolte og traditionsrige der findes. Derfor var der også ekstra misundelse at spore, da Joltter tog ud for at tildele den lækre Tiempo præsentationsbox til den heldige vinder.

Francis Mensah, som til daglig spiller højre back for LB07 i Malmø blev født i 1994 - samme år som den første Tiempo Premier. Siden han tog sit første par Nike på fødderne vidste han at der ikke var andet for ham: "Nike er alt. Da jeg startede med at spille fodbold, var det lidt som at Nike var noget man bare skulle have. Ronaldo spillede i det, Ronaldinho, så ja, det er virkelig fantastisk."

Du kan selv sikre dig den populære Nike Tiempo Legend V fodboldstøvle - kun 1259,-

Joltter, der havde taget præsentationsboxen under armen, mødte op til LB07's træning i Malmø og overraskede Francis med boxen, som ikke havde nogen ide om, hvorfor Joltter lige pludselig trådte ind på banen og afbrudte træningen. Der var dog ingen sure miner at spore, da spillerne først fandt ud, hvorfor Joltter var der.

Den seneste generation af Tiempo Legend er lavet med en superblød overdel af kængurulæder, som takket være et bikubelignende, hurtigttørrende materiale på indersiden er lavet supertyndt og derfor sidder tæt og lækkert til din fod. Tiempo handler om lækkert læder - og den arv lever Legend V godt op til.

Du kan også få dine helt egne Nike Tiempo Legend V fodboldstøvler - kun 1259,-

Boxen er blot lavet i 94 eksemplarer på verdensplan, så der er ikke noget at sige til at Francis, som i forvejen spiller i Nike Tiempo, var ekstremt glad for at lige han var blevet udvalgt.

Det var en fornøjelse at overdrage den eksklusive Tiempo præsentationsbox til Francis fra Malmø og vi er sikre på at boxen er kommet i de helt rigtige hænder. Francis har altid spillet i Nikes Tiempo kollektion. Hvilken kollektion er din absolutte favorit og hvorfor? Del dine kommentarer med os i feltet nedenunder.