Unisport WebTV: Adidas Samba Primeknit præsentation

Adidas har med deres Samba Primeknit skabt den første fodboldstøvle af sin slags - nemlig med en vævet overdel, som er lavet for at give en helt tæt, nærmest sokke-lignende komfort. Men hvordan fungerer det egentlig med en fodboldstøvle lavet af garn? Jakob giver i dag en kort præsentation - så kig med her.

Adidas lancerede i går deres splinternye Adidas Samba Primeknit, som er lavet af deres innovative Primeknit-materiale, der består af en vævet overdel lavet af - ja - garn. Inspirationen er hentet i Adidas' Primeknit løbesko, og efter længere tids forskning i, hvordan man kunne overføre teknologien til fodbold, er det nu lykkes Adidas.

Med Samba Primeknit har Adidas nemlig skabt en fodboldstøvle i sølle 250 par på verdensplan, som virkelig er designet til at give et personligt, tæt fit - præcis som hvis man havde en sok på foden. Ulempen ved en sok er dog, at den ikke er stabil og beskyttende - men Primeknit-overdelen er vævet på en sådan måde, at den faktisk holder foden på plads trods de mange bevægelser i kampens hede.

Men hvordan fungerer det egentlig med en fodboldstøvle, der har en vævet overdel - og kan det? Det giver Jakob nogle af svarene på i en kort præsentation af Samba Primeknit - så kunne du tænke dig at vide mere om den innovative fodboldstøvle, er det bare om at kigge med ovenover.

Adidas Samba Primeknit har sparket gang i et helt nyt kapitel for fodboldstøvler, som der uden tvivl vil blive fulgt op på - men hvad synes du egentlig om den nye Primeknit, og er det noget for dig? Del dine tanker med os i boksen herunder.