Nike fortsætter med at tease for den nye Magista fodboldstøvle

Football will never be the same. Sådan har det lydt fra Nike siden de torsdag teasede os med en video for den nye Nike Magista fodboldstøvle. Nike har gang i noget absolut banebrydende og lige nu er det hårdt at vente helt til den 6. marts med at se, hvad der gemmer sig bag sløret.

Nike forstår virkelig at lege med vores følelser. Gennem de sidste par dage har de drillet os med en række videoer og billeder, som lige nøjagtig skjuler det, der tilsynladende vil skrive reglerne for fodboldstøvler om. Udover teaser videoen, som viser en række topspillere modtage det der ligner en blackoutet model af Nike Magista, har der rundt omkring på de sociale medier også været gang i drillerierne. Iblandt er korte videoer med både Iniesta og Götze lagt op, som vi også tidligere viste på vores Instagram-profil

Den kommende uge bliver uden tvivl en af de mest nervepirrende af slagsen og den kulminerer altså den 6. marts, hvor Nike har lovet at lancere deres Magista. Thiago Silva har også besluttet sig for at lege med i optakten til lanceringen, efter at han smed et billede på sin instagram profil, hvor han står med Magista i sin hånd.

Få seneste information om Nike Magista på e-mail eller sms. Sign up her.

Ordet Magista, kan nok bedst overføres til det danske ord magiker. Og noget tyder da også på at der kommer til at være noget helt magisk over fodboldstøvlen. I hvert fald er det tydeligt at se på spillernes reaktioner ved overdragelsen af støvlerne at Nike har sat noget helt banebrydende sammen.

Vi har også set, hvordan denne Nike Magista tilsynladende kommer til at gå højere op om anklen. Et design der i den grad ikke har hørt hjemme i fodboldens verden, men nærmere hos amerikanske sportsgrene som basketball og amerikansk fodbold - lige indtil nu altså.

En anden ting som også vi også ved er at Nikes Flyknit-teknologi også har en rolle at spille i den nye Magista. Flyknit er hidtil blevet brugt i Nikes løbesko og er en teknologi, som omfavner strikke teknikker. En ide der opstod efter løberes ønske om en løbesko, med større fleksiblitet og komfort. Nu er den altså tilsynladende overført til Nikes fodboldstøvler og, hvis det er tilfældet, så er det helt sikkert noget vi ikke har set før. Ja altså, det er selvfølgelig bortset lige fra en vis fodboldstøvle der blev præsenteret af Adidas for blot 4 dage siden, nemlig Samba Primeknit.

Få seneste information om Nike Magista på e-mail eller sms. Sign up her.

Meget tyder dog på at Nike Magista er mere end blot en fodboldstøvle med en garn-vævet overdel og spændingen for, hvad Nike har i posen til os på torsdag kommer derfor i den grad til at være på bristepunktet.

Vi kan ikke vente med at gå ind i den kommende uge og vi kommer helt sikkert til at sidde på kanten af sædet når Nike afslører, hvad der gemmer sig under det hvide klæde. Skal du have den nye Nike Magista, når den kommer? Hvad håber du den her fodboldstøvle kan, som ingen andre fodboldstøvle har kunnet indtil nu?