Adidas har bestemt ikke stået i skyggen af nogen i kapløbet op mod sommerens VM slutrunde i Brasilien. Med Samba Pack, Copa Mundial Samba Pack og Messi's signaturstøvler i sambafarver har de haft rigeligt at se til. Det hidtil største skridt kom dog torsdag nat, da Adidas præsenterede verden for den første fodboldstøvle vævet i garn. Vi har nu modtaget Luis Suarez' nye fodboldstøvle og vi tager et kig på støvlen de kalder Samba Primeknit.

Der er ingen tvivl om at Adidas har taget et massivt skridt i en helt ny retning med Samba Primeknit. Konceptet bygger på at skabe en fodboldstøvle, der giver den mest virkelige følelse af en barfodsoplevelse.

Fodboldstøvlen er vævet sammen af blot et enkelt lag garn fra hæl til tå, og er dermed den enste fodboldstøvle i verden, hvis overdel udelukkende er lavet i garn. Den skiller sig dermed ud fra andre fodboldstøvler, som traditionelt set er lavet med flere forskellige materialer.

Der er kun lavet 250 eksemplarer på verdensplan og Samba Primeknit får derfor kun lov til at blive brugt af de absolut heldigste. Luis Suarez er frontmanden for den innovative fodboldstøvle og det er planen at vi vil se ham optræde i sine Primeknit, når Liverpool besøger Old Trafford den 16. marts.

Joltter har været hurtig og har fået fingrene i sit eget par af Samba Primeknit, men spørgsmålet er om Joltter selv kan strikke sine egne Samba Primeknit? Udstyret er i hvert fald klar - så værsgo' og strik...

Adidas Samba Primeknit har absolut sat nye standarder for, hvordan en fodboldstøvle kan laves, og det bliver spændende at se, hvad den kan i aktion. Men hvad synes du egentlig om verdens første strikkede fodboldstøvle? Del dine tanker med os i boksen herunder.