Det amerikanske landshold har fået en spritny og meget flot hjemmebanetrøje, der skal bruges ved sommerens VM i Brasilien. Vi kigger nærmere på det nye amerikanske vidunder her.

Fodbold eller soccer som amerikanerne ynder, at kalde det vinder større og større indpas i Guds eget land. Amerikanerne er blevet faste gæster ved verdensmesterskabet i fodbold, og er også kvalificeret til dette års turnering.

Til lejligheden har Nike lavet en flot hjemmebanetrøje, som selv den mest fodbold-skeptiske amerikaner må overgive sig til. Den udstråler klasse, god stil og godt fodboldspil. En trøje der er skabt helt i den amerikanske ånd, hvor der gerne må være højt til loftet.

Du kan allerede nu forudbestille den nye USA VM Hjemmebanetrøje - kun 599,-

Amerikanerne har vekslet lidt imellem, at have helt hvide hjemmebanetrøje, og så at have rød/hvid stribede trøjer. Denne gang har Nike valgt, at lave trøjen i helt hvid, men med nogle helt tynde nålestriber i grå. Det giver et frisk pust til trøjen, der også vil være oplagt, at bruge til hverdag.

Trøjen har en flot krave, der giver et indtryk af at den nye amerikanske hjemmebanetrøje egentlig lige så godt kunne være en polo fra Nikes modekatalog. Det er en fodboldtrøje der rammer helt plet når det kommer til god stil og flot design.

US Soccer er navnet på det amerikanske fodboldforbund. Deres logo er naturligvis også, at finde på den nye USA VM Hjemmebanetrøje. USA kvalificerede sig til VM i Brasilien som etter i den nordamerikanske kvalifikationsgruppe.

Hvem andre end Nike ville være en passende sponsor for USAs fodboldlandshold? Vi kan i hvert fald ikke komme på et bedre bud. Samarbejdet imellem de to parter har varet siden 1995, og vil med garanti også løbe i mange år frem. Med den nye USA VM Hjemmebanetrøje gør Nike i hvert fald sit til at USA får et godt VM.

Støtter du amerikanerne til sommer? Eller vil du bare have en flot fodboldtrøje? Så slå til nu - 599,-

Trøjen er lavet i Nikes Dri-Fit materiale, der sørger for at lede fugt og sved væk fra kroppen. Det kommer der til at være god brug for i den brasilianske varme til sommer, og det er tanken bag, at spillerne kan præstere mere, når deres krop har en mere naturlig temperatur og ikke overopheder.

Til at udvikle trøjen har Nike scannet en række professionelle fodboldspilleres krppe ved hjælp af en 3D scanner. Dermed har de opnået et absolut perfekt fit, som giver fodboldspillerne mere frie og naturlige bevægelsesmønstre. Oven i det hele har Nike formået at skabe et stykke tøj, som også er 100% miljøvenligt ved at bruge genrbugt polyester og faktisk er hvert sæt også lavet i gennemsnit af 18 genbrugte plasticflasker.

Vi glæder os allerede til, at se den nye amerikanske hjemmebanetrøje i aktion. Tror du at amerikanerne får et godt VM? Hvad synes du om deres nye trøje? Fortæl os din mening i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.