Den ultimative fodboldsok: Vi sætter Trusox i centrum

Endelig er de populære Trusox tilbage i alle farvevarianter. Vi har taget et rigtig godt kig på alle de flotte farver der er kommet af den innovative sok. Nå ja, så er der i øvrigt også en hel ny model der er landet. Faktisk er vi så begejstrede for, at have Trusox tilbage på lager at vi har lavet en hel kampagneside.

Gareth Bale bruger dem. David Luiz bruger dem. Robin van Persie bruger dem. Ja, du har nok regnet ud at vi snakker om Trusox. Den innovative sok, men små ruskindsbelægninger på både inder- og yderside er blevet rigtig populære hos både profesionelle og amatørspillere.

Du kan også hoppe med på Trusox-toget, der buldrer derudaf. Og nu kan du endda få de populære sokker i endnu flere farver. Trusox fåes nu i hvid, sort, blå, navy, lyseblå, rød, bordeaux, gul og orange. Hele ni forskellige farvevarianter giver det. Så kan du med garanti også finde en farve der passer til lige netop dig.

Trusox kommer i to tykkelser: Thin Light og Cushion Pro. Det kan umiddelbart være svært, at finde svar på, hvornår du skal bruge den ene og, hvornår du skal bruge den anden variant. Jakob har været en tur på træningsbanen, hvor han giver en forklaring på, hvornår henholdsvis Cushion Pro og Thin Light er mest fordelagtig.

Hidtil har Trusox været på markedet i to længder. En variant der havde samme længde, som en almindelig fodboldstrømpe, og så en i samme længde som en tennissok. Nu er der kommet en trejde variant, der med garanti vil bliver yderst populær. Fra nu af fåes Trusox nemlig også som ankelsokker.

Trusox er udstyret på yder- og indersiden med små non-slip pads, der har til formål at skabe større friktion mellem henholdsvis fod og sok, samt sok og støvle. Det resulterer i, at du får en langt mere udtrykt fornemmelse af, at din fod går i ét med støvlen og du vil hurtigt opdage, at du får en fornemmelse af bedre greb i din fodboldstøvle.

Trusox ikke blot mindsker sandsynligheden for vabler og øger komforten, men de forbedrer også din performance. Du kommer til at stå bedre fast i dine støvler og din kraftoverførsel vil være optimal, da du ikke spilder tid på skride rundt i støvlerne. I disse tider hvor udstyr er så vigtigt, er det bestemt værd at kigge på Trusox.

For at Trusox kan yde optimalt er det rigtig vigtigt, at der er direkte kontakt mellem både din bare fod og sokken samt mellem sokken og din fodboldstøvle. Med andre ord virker sokken ikke særlig godt hvis du har en anden sok indenunder eller udenpå din Trusox. Derfor anbefaler vi, at du benytter din Trusox på samme måde som Premier League-stjernerne går - nemlig ved at klippe foden af din spillesok og herefter tage den på som normalt. Her skal du bruge lidt strømpetape for at holde sokkerne på plads, så de ikke skrider i støvlerne under kamp.

trusox

Tag et kig på vores flotte kampagneside der er 100% dedikeret til Trusox. Hvilken farve er din favorit? Vil du helst have Thin Light eller Cushion Pro? Fortæl os din mening i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.