Selvom det ikke er mere end et par dage siden, at vi fik helt nye farvevarianter af Nikes FC247-kollektion, så er der endnu engang mere nyt på menuen. Vi kigger nærmere på endnu flere nye farver til FC247 skoene.

De startede lidt sløvt i december, men Nike er så sandelig kommet efter det. De seneste par uger har vi fået et hav af nye farvelanceringer, støvler og festen slutter slet ikke endnu. Nu er der også landet nogle nye skarpe farver til den eftertragtede og anerkendte FC247-kollektion.

For fodbold er meget mere end spillet på grønsværen inden for kridtstregerne - og i alle afkroge af verden bliver der spillet fodbold, hvad end det er indendørs, på kunstgræs eller på gaden. Uanset underlag ruller bolden 24/7. Til netop det formål - fodbold 24/7 - har Nike skabt 3 forskellige sko, der hver især er optimeret til de mest populære underlag.

Således har Nike skabt deres FC247-kollektion, hvor topmodellerne hedder Bomba Finale II, Elastico Finale II samt Lunargato II. Bomba er lavet til kunstgræs, Elastico til indendørs spil og Lunargato II er designet til at spille på gaden.

Nike Lunargato II skal du have på fødderne, når du skal ned i gården og spille street-fodbold. Det er en støvle, som er født til at være hurtig, adræt og til at styre de små driblinger, de hurtige retningsskift og den overlegne boldkontrol til hver en tid.

Lunargato II har fået en ny gang farve, som uden tvivl vil blive set lige meget hvor du spiller. I en vild kombination af orange/blå så er der ingen tvivl om, at der vil blive lagt mærke til skoens ejermand på streetbanerne. Lunargato II er den mest slidstærke af FC247-skoene, og perfekt til gaden med masser af attitude.

Hvis du vil have den helt nye Nike Lunargato II, så kan du se meget mere lige her - pris 594 kr.

Når du spiller på asfalt er det vigtigt med god boldkontrol, og den lækre forfod af gedelæder tillader netop dette - samtidig med at komforten er helt i top. Midterfoden og hælen er lavet af Nikes superlette mesh-materiale Hyperfuse, som sikrer en god ventilation til din fod - og i sålen giver Nikes stødabsorberende materiale en glimrende komfort.

Det er ikke kun Lunargato, der kan formå at få tilskuernes hoveder til at dreje en omgang. Nike Bomba Finale II vil også have opmærksomhed, og har fået en kombination af grå/neon med det velkendte Nike skrevet i neon. Bomba Finale II er designet til brug på kunstgræs, og er derfor lavet til både at være holdbar og give et godt touch på bolden.

Ligesom vi ser det på Nikes splinternye Hypervenom er Bomba Finale II lavet af NikeSKIN, der er et enormt let, fleksibelt og åndbart mikrofibermateriale. Det er ekstremt tyndt, og giver derfor både et virkelig tæt, smidigt fit samt en utroligt præcis føling med bolden. For lige at runde overdelens imponerende specifikationer af, er den også lavet med All Conditions Control.

Hvis du kunne tænke dig at dominere kunstgræsbanerne i de nye Nike Bomba Finale II, så kan du se meget mere lige her - pris 594 kr.

Helt centralt ved Bomba Finale II er knopsystemet; Omkring forfoden har Nike placeret en række koniske knopper, der skal hjælpe i de hurtige rotationer på banen og dem har de kombineret med aflange, blade-lignende knopper, der griber godt i banen, når der skal accelereres.

Bevæger vi os inden døre til de bonede trægulve er Nike Elastico Finale II en fodboldsko, som er designet til den teknisk stærke spiller, der elsker at lave snævre små driblinger og hele tiden have den maksimale føling med bolden, der gør, at man kan overliste modstanderne.

Elastico Finale II holder sig naturligvis heller ikke tilbage med de nye farver, og selvom man er til det hurtige, tekniske spil indendørs, så kan man sagtens forberede sig på at få en god del af tilskuernes opmærksomhed. Med en kombination af orange/rød er Elastico Finale ikke meget anderledes end sine brødre - den vil også have opmærksomhed.

Hvis du godt kunne tænke dig at spille i den nye Nike Elastico Finale II, så kan du se meget mere lige her - pris 595 kr.

Skoen er ligesom Bomba Finale II lavet med NikeSKIN på overdelen, men dette er så tyndt, at man nærmest kan se igennem for at give en bedre åndbarhed. Det griber dog stadig godt i bolden, og Elastico er derfor perfekt til indendørs, hvor der oftest spilles hurtigt og på små områder.

Skoens underdel har også været i fokus for Nike i udviklingsfasen. Nike har hørt spillernes bønnerne efter bedre greb på indendørs baner og et forbedret greb i bolden, når der dribles med sålen. Nike har designet en ydersål, der kombinerer sildebensmønstre og prikkede områder, der sikrer et sublimt fodfæste.

nike, unisport, unisportstore

Bravo Nike! Endnu flere farvevarianter er landet på lager, og der er dermed masser af vælge imellem, hvis man er på udkig efter en FC247 sko. Hvad synes du om de nye farvevarianter? Og hvilken kan du bedst lide? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.