Så er det blevet den 23. december, og julen venter dermed lige rundt om hjørnet. Men inden julefreden sænker sig her i Jul i Unisport er der lige en vigtig ting, der skal aføres: Hvem er bedst til FIFA 14 af Jakob og Joltter?

Rigtig glædelig lillejuleaften! Nu nærmer julen sig virkelig. I morgen er det juleaften og dermed tid til at sætte sig ned med familien og nyde en rolig og hyggelig stund. Inden julefreden sænker sig er der dog lige nogle ting, der skal på plads her i Jul i Unisport.

For som i nok ved, så er både Jakob og Joltter store konkurrencemennesker. De har allerede dystet flittigt i december-måned, men der er lige en sidste konkurrence, der skal afgøres mellem de to web-tv-værter. Hvem er bedst til FIFA 14?

Studiet er derfor blev omdannet til en FIFA-14 hule, fjernsynet og Playstation 4 er blevet rullet ind, og de to værter har fået lov at sænke sig ned i et par komfortable sækkestole med en kontroller i hånden.

Som sædvanlig er der mere end bare æren på spil. Taberen får nemlig den tvivlsomme ære af at bære den efterhånden berømte konkurrence-taber t-shirt, som værterne skiftevis har båret i løbet af december alt efter, hvem der taber duellerne. Men denne gang er der også mere på spil.

Taberen af FIFA-duellen skal nemlig også have merchandise fra modstanderholdet på i morgendagens afsnit. Hvis Jakob taber bliver han klædt i Chelsea-udstyr, mens Joltter får lov til at tage Manchester United udstyr på.

Der er dermed rigtig meget på spil, og der bliver kæmpet hårdt og skreget en del undervejs, men det ender med at en vinder bliver fundet. Og hvis du vil finde ud af, hvem der er Unisports bedste FIFA-spiller, så er det bare med at se dagens afsnit Jul i Unisport.

Det er lillejuleaften, og inden julefreden for alvor sænker sig, er det tid til en FIFA 14-duel. Hvem er bedst af Jakob og Joltter? Få svaret i dagens afsnit: Hvad synes du om kampen mellem Jakob og Joltter? Og hvad synes du om det nye FIFA 14? Smid gerne en kommentar her, på Facebook og på Twitter.