Neymar debuterede i går i sine nye Nike Hypervenom Phantom, og det blev med en scoring og en sejr. Vi kigger nærmere på de nye støvler i aktion lige her.

Hvis det var Adidas, der dominerede de første dage i december, så har Nike virkelig formået at sætte dagsordenen på det seneste. Efter Flash Pack føjede de i starten af denne uge mere godter til posen i skikkelse af Nike Hypervenom Phantom i en skarp kombination af grøn/sort/sølv.

Selvom fodboldstøvlen blot er få dage gammel har den brasilianske vidunderdreng Neymar Jr. allerede vist fodboldstøvlen frem til træning i FC Barcelona, som mange af jer brugere også har gjort os opmærksomhed på i løbet af de seneste dage.

At fodboldstøvlen også er skarp, giftig og elegant i aktion til kamp fik vi af se i går. Ikke alene blev det til en sejr til Barcelona, det lykkes også for Neymar at komme på tavlen, og dermed gav han den nye fodboldstøvle en ønskedebut.

På papiret var det en overkommelig modstander for Neymar og resten af Barcelona-holdet, og det blev da også til en komfortabel 3-0 sejr over Cartagena i den spanske pokalturnering. Pedro åbnede scoringen, et selvmål gjorde det til 2-0, og to minutter før tid kunne Neymar så lukke og slukke det hele med målet til 3-0.

Den nye Nike Hypervenom Phantom har været en af årets vigtigste og mest spændende nyheder. Selvom fodboldstøvlen først blev lanceret i sommers har vi allerede set den i et væld af skarpe farvevarianter og den seneste grøn/sort/sølv er ingen undtagelse. Spændende bliver det fortsat at følge Neymar i sine nye fodboldstøvler.

Neymar gav i går sine nye Nike Hypervenom Phantom en fornem debut, og det bliver spændende fortsat at følge fodboldstøvlerne i aktion. Hvad synes du om de nye Nike Hypervenom Phantom? Og hvilken farvevariant er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.