Selvom navnet godt kunne lyde som en sats, så Gambler denne fodboldstøvle på ingen måde med kontrollen, og Warrior har lavet en fodboldstøvle, der er født til at diktere fodboldspillet på banen. Vi tager et kig på den nye farve lige her.

Warrior Sports er et af fodboldverdens mest farverige og festlige indslag. Amerikanerne formår gang på gang at overraske med vilde, vovede og nyskabende design. Hvad enten det kommer til trøjer eller støvledesign.

En af amerikanernes vigtigste støvler er Warrior Sports Gambler, der er en kontrolstøvle, der er født og udviklet til at diktere spillet i alle spillets facetter. Navnet antyder måske noget andet, men støvlen tager ingen chancer, når det angår kontrol. Det er Marouane Fellaini foretrukne støvle, og det er ikke helt uden grund.

Hvis du vil have fat i den helt nye Warrior Sports Gamble S-Lite, så kan du se meget mere lige her:

Når det kommer til farven har Warrior Sports nok engang rystet posen. Den nye udgave af Gambleren er elegant i en kombination af hvid, sort og gul, og støvlen har et skarpt og modigt design, der nok skal vække begejstring blandt de støvlefans, der godt kan lide en støvle, der skiller sig ud i mængden.

Ser vi på støvlen, så er dens overdel ved forfoden og om til midterfoden af indersiden af et tyndt mikrofibermateriale, der giver et skarpt touch på bolden, og som samtidig er med til at holde vægten nede. Med kun 221 gram, så tynger denne støvle på ingen måde en ned, selvom den er udviklet med kontrol for øje.

Hvis du vil have fat i den helt nye Warrior Sports Gamble S-Lite, så kan du se meget mere lige her:

Ved fronten af forfoden finder man en stribe lammeller af plastik, der skal hjælpe med at give den maksimale grad af kontrol ved især tæmninger og små snævre boldberøringer. Samtidig finder man ved ydersiden små dæmpende puder, der er optimeret til at give ens aflevering og skud styrke og præcision.

Omkring midterfoden ved indersiden af foden har Warrior Sports udvikle deres specielle Ace Plate, der er særligt udviklet plastik-lameller, der er optimeret til at hjælpe, når det kommer til at skrue bolden og lave de overraskende og altafgørende længere afleveringer.

Den tynde mikrofibermateriale bliver suppleret af et tyndt mesh-materiale, som er med til at holde støvlens vægt nede, samtidig med at det giver support og stabilitet. Mesh-materialet løber fra ydersiden af forfoden og om til hælen og er dækket af tynde gennemsigtige plastikstriber, der bidrager til stabiliteten.

Hvis du vil have fat i den helt nye Warrior Sports Gamble S-Lite, så kan du se meget mere lige her:

Omkring hælen har Warrior Sports også haft support og stabilitet for øje. Resultatet er blevet en beskyttende hæl-klap, der sørger for at holde foden på plads og at man bliver beskyttet fra skud bagfra. En anden sjov detalje er, at Warrior Sports har lavet et hul ved toppen af hælen, der giver en bedre komfort og et bedre fit.

For at give den bedst mulig support og et optimalt greb i banen har Warrior Sports udviklet et knopssystem med ikke færre end 17 knopper. Knopperne er triangulære og er forholdsvis små i det, så trykdistributionen bliver bedst muligt fordelt og man får den maksimale komfort og greb.

Warrior Sports Gambler S-Lite har fået helt nyt liv med denne skarpe og moderne farveopdatering, der nok skal skabe opmærksomhed. Hvad synes du om støvlen? Og hvad lægger du vægt på, når det kommer til en kontrolstøvle? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.