Hvis man mangler en lækker t-shirt, der er enkel, elegant og uden så mange forvirrende detaljer, så har Nike netop præsenteret nogle nye Swoosh t-shirts, der er ligeså simple og stilrene, som de er brugbare til træning og i dagligdagen.

Okay, nogle gange orker man ikke en trøje, der har flere farver end selv den mest imponerende regnbue, og som har et mønster, der ligeså godt kunne høre hjemme på et galleri. Det enkle har det i disse moderne tider engang imellem svært, men Nike har præsenteret nogle nye Swoosh T-shirt i Nike Sportswear kollektionen, der både er simple, elegante og lavet af enormt lækre materialer. Med disse trøjer giver Nike nyt liv til den klassiske enkle T-shirt.

Du kan se meget mere til de nye lækre Nike Swoosh T-Shirts lige her - pris 126 kr.

Nike T-shirt swoosh er en del af Nikes ikoniske Sportswear kollektion, der er tøj, der nemt kan bruges til træning, men som også kan bruges til hverdag og i fritden. Der er ikke så mange smarte finesser, men til gengæld er T-shirtsene kvalitet fra første til sidste syning og faktisk ret lækre at have på.

Designet ved trøjerne er så simpelt, som det kan blive. Der er ikke forstyrrende mønstre, forvildede striber eller mange farver, der kæmper en hård kamp om opmærksomhed. Der er kun en elegant trøje i en farve med det klassiske Swoosh mærke ved højre brystet, så man ikke er i tvivl om, at trøjerne er klassisk Nike.

Trøjerne fås i flere forskellige farver alt efter hvilken smag man har. Hvis man er ude på at holde det helt klassisk, så har Nike selvfølgelig lavet t-shirtene i en hvid og en sort farvevariant. Selvom det hverken er farverigt eller ekstravagant, så er det stilrent og enkelt.

Du kan se meget mere til de nye lækre Nike Swoosh T-Shirts lige her - pris 126 kr.

Er man ude på at spice det lidt op, så fås trøjerne også i versioner, hvor Nike har skruet lidt op for farverne. Helt vildt bliver det ikke, men trøjerne fås både i en frisk turkis, en elegant navyblå og en enkel grå farvevariant. Der burde altså være rig mulighed for at vise Nike swooshet frem.

Trøjerne er lavet i 100% bomuld, og de har en god pasform, så de tætter til kroppen dog uden at klistre sig helt fast til ens krop. Dyderne på denne trøje er kort fortslt så enkele som det kan blive - kvalitet og klasse fornægter sig ikke, synes at være tankegangen bag denne nye og elegante kollektion.

De nye Nike Swoosh T-Shirts er simple, elegante og uden så meget festfyrværkeri. Hvad synes du om de nye trøjer? Og kan du bedst lide det enkle eller meget farverige og eksplosive? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.