Adidas har været en tur rundt omkring i Europa for at besøge nogle af deres største stjerner og aflevere nogle ganske særlige pakker, og det er der kommet en række sjove videoer ud af. I dag ser vi på brasilianske Hernanes, der modtager sine nye AdiPURE 11pro fodboldstøvler - og over de næste par dage sætter vi fokus på resten af Samba Pack-modellerne.

Adidas har for alvor skudt gang i de brasilianske sambarytmerne, og det er svært at vente til den forrygende fodboldfest bliver skudt i gang til sommer med VM i Brasilien. Med Samba Pack og en række forrygende farver til Adidas' støvlesiloer er det svært at være andet end i et forrygende fodbold og festhumør.

Adidas' mange stjernespillere virker bestemt også ganske opstemte over at modtage de helt nye støvler. Adidas har nemlig været rundt omkring i Europa med særligt udvalgte pakker til de største brasilianske stjerner, og selvom det endnu ikke er jul endnu, så får stjernerne alligevel lidt julelys i øjnene ved synet af de nye støvler.

En mand, der fik omtalte julelys i øjnene er Lazios Hernanes. Adidas har været en tur i Rom for at overrække den helt nye Adidas Adipure 11pro II til den teknisk stærke brasilianer. Han ligner bestemt en, der glæder sig til VM til næste år, og endnu mere til at kunne trække den helt nye version af AdiPURE 11pro på fødderne i den klare lilla farvevariant.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Adipure 11pro II Lilla/Orange, så kan du se meget mere lige her

Med den nye Adidas Adipure 11pro II har Adidas har arbejdet på at gøre overdelen endnu bedre. Der er genvalg til det bløde Taurus-læder, som er blevet tilføjet flere syninger, der giver et virkelig tæt, komfortabelt og personligt fit i støvlen. Samtidig er knopsystemet blever redesignet med flere og mindre knopper samt mere støtte og support.

Adidas gør sig for alvor klar til VM i Brasilien til næste år, og selvom det endnu er vinter, så begynder vi så småt at føle de brasilianske sambarytmer pumpe stærkt med denne Samba Package. Ikke mindre end fem nye støvler har dagen i dag budt på, og vi glæder os enormt meget til at se hver eneste støvle i aktion.

Hernanes er klar med sin nye AdiPURE 11pro Samba - og resten af Adidas' stjerner har også fået deres nye Samba-modeller at unboxe. Hvordan det forløber sig ser vi nærmere på over de kommende dage. Men hvad synes du om Samba Pack - og hvilken støvle ville du helst unboxe? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.*